Merhaba
Seo hakkında az çok bilgim var fakat takıldığım yerler olmuyor değil bunun için daha önce bir webmaster formunda konu açtım ama internetten araştırarak ve bir kaç kitap önerisinin yeterli olacağı söylendi bir kaç seocu abimde sorun olursa sor dediler tabii o dönem için bende öyle yaptım.
Gel gör ki internette birçok bilgi var hangisi doğru orta seviye için bunu kestirmek çoğu zaman zor oluyor ve kafamdaki soru daha da zorlaşarak başka sorular çıkıyor internet için,kitaba gelecek olursam kitap anlatıyor güzel gerçekten iinde başarılı birinin kitabı okuyorum ama insan öğrenirken merak eder ve soru sormak ister işte dananın kuyruğu burada kopuyorben sormak istiyorum tabiki sağolsun yardım ederim kardeşim dişyenlerin kapısını çalıyorum ama yoklar en son 3 ay önce soru attım tek bir cevap daha gelmedi.
Şimdi ben bulunduğum şehirde bir kursa yazılayım diyorum hiç değilse soru sorduğumda cevap alabilirim ve var olan bilgilerimi geliştiririm zaten yabancı sayılmam konuya bu da bana avantaj kazandırır diye düşünüyorum çünkü tek başına internet ve kitap ne yazık ki öğretmiyor.
Sizce düşüncemde bir eksiklik veya yanlış var mı ? Çünkü bu işten gerçekten haz alıyorum ve yapmak konusunda oldukça istekliyim.

Kısaca bir şey hakkında sağdan soldan okumak araştırmak ve öğrenmeye çalışmak güzel ama bu bir eğitimle daha güzel olur?

Fikrini paylaşan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.