Lİ0N adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Usta birliğinde evin yanında olsun başka memleketten daha zordur. İster yazıcı ister nöbetçi vs. Askerlikte düştüğün yere göre mevkiye göre her şey değişe bilir.. bir yerde yazıcı sürünür bir yerde kraldır gibi vs
Aynen katılıyorum. Zincidere Komando Tugayı'na uzaklığım yaklaşık 1km. Sanıyorum Isparta'dan sonra koşulları en ağır olan komando tugayıdır kendisi.

Bende bugün askerlik işlemimi hallettim. İnşallah Ağustos da askerim. Ama sanırım gitmek isteyeceğim en son yerlerden bir tanesidir. Lisede iken misafir yemekhanesine gidip yemek yemişliğim var. Dana rosto yedim orada daha halen tadı damağım da. Yemeklerine diyecek kesinlikle bir şey yok. Ama orada hangi askeri gördüysem oooo ne küfürler ne küfürler. Bitse de gitsek muhabbetleri vardı. Birde en çok aklımda kalan 70 kilonun üstünde olan arkadaşımızın salıncakta sallanırken salıncağı yerinden sökmesi oldu. Eğer biraz ileride kalsaydı salıncak o koca demir ensesine inecek orada ölecekti Allah korudu. Komutan geldi baktı şöyle. Bu alan 6-9 yaş arası çocuklar için dedi Asker olsa kök söktürürdü ama hoca olduğu için çok da çıkışamadı.

O yüzden düşülen yer çok önemli.