by_tmrci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
isi yapacak arkadaslar godaddy den kuponla domain alirsa masrafi azaltmis olur.
konuyu acan arkadasi dikatle takip edin emin olun kazanirsiniz. he sen yapiyormusun diyen olursa ben yapmiyorum ama bu yontemle kazanc saglaniyor onu net bir sekilde gordum,tecrube ettim. hatta
konu ilerleyen gunlerde kilitlenebilir zira bu yontemi taktik adi altinda satanlar bile var ki bu kisiler konuyu baltalamaya calisacaktir illaki. kisaca demem o ki kazanmak isteyenler konu sahibinin pesini birakmasin bu adam bi seyler biliyor.

mobilden yazilmistir...
Konuyu diledikleri kadar baltalayabilirler hocam. Kimseye bir şey satmıyorum kimseyi kendi rızası dışında bir şeye zorlamıyorum, kimsenin sattığı hizmete yorum yapmıyorum deşifre etmiyorum. Ne wp robot buradaki kişi ve kurumların kendi üretimi ne de adsense

Wp Robot'u bilmeyen, bilip de kullanımını merak eden veya hakkında bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlara web spamın nasıl yapıldığını anlatıyorum. Daha doğrusu kendi yaptıklarımı anlatıyorum. Canlı canlı site kurulumu eklentilerin ayarlanması içerik girişi gibi konulardan bahsediyorum diyelim

Desteğiniz için teşekkür ederim ayrıca

Hamilcar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yalnızca konu sahibine degil, burada yeni olan ve kendini geliştiren arkadaşlar için de yazıyorum bu mesajı; spam profesyonellige geçişten önceki adımdır, spam yapın ama düzgün çalışmaya başladıgınız zaman daha çok risk alabileceksiniz. (kredi ile ev almak gibi..) çünkü spam ile uzun vadeli risklere giremezsiniz. stabil bir şekilde yüksek kazanmanın sırrı spamsız çalışmaktır. ille de yapacagım diyenlere tavsiyem: otomobil sektöründe kazanç yüksektir.
Siteden para kazanmanın tadına varan her arkadaş bir gün Google korkusu olmadan (tam spam manuel işlem vs vs) para kazanmak isteyecektir. Bunun tek yolu ise özgün ve/veya benzersiz bir projedir.

setrox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
spam olan ama mükemmel olan birçok yabancı site var..gerçekten adamlar başarıyorlar..google bir şeyi nasıl sunduguna bakar..telif hakkı olayı farklı bir konu..doktor örneği var mesela..doktor web sitesi yapamaz bilmez çoğu ustaya verir bunu..ve adamın vakti olmadığı için içerik yazılması gerekir..burda curated takılan webmaster başarır..içeriğin nasıl girileceğini nasıl hedef yapacağını o bilir..sonuçta kimseyi suçlamamak lazım..

kanser örneğinde olay,sorun bellidir..kanserde farklı birşey yazamazsın..yazabiliyorsan zaten webmasterlık yapmazsın.. kimsede olmayan bilgi sendeyse zaten burda ne işin var...kızılan nokta ise yanlış bilgi vermektir..bu yüzden translate sıkıntılıdır..bir içeriği aldınız translate ile türkçeye çevirdiniz ama diyorki translate de bir yerde "kanserli adam doktora gitmesine gerek yoktur " bu sizce ne kadar mantıklı..bu yüzden translate sıkıntılı...

tek sayfa resim sunup altına gelinlik modelleri yazınca bu google için spamdır..attachment sayfaları açık olanlar yada bu şekilde galeri çalışanların tek sorunu kalitesiz içerik olarak gözükmesi..

sonuçta işi iyi yapan kazanır..ne iş yaparsanız yapın..kimi başkalarının içeriği ile spam ile kazanır..kimide oturur kendi mesleği ile alakalı bilgiyle yazı yazar..kimide ordan burdan aldığı içeriği değiştirerek özgün yazıyorum der..

sonuçta bir noktada daha iyi bir hayat için çabalıyoruz...tartışmaya gerek yok bu yüzden..
Sonuna kadar haklısınız, katılıyorum.

Kalyoncu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
en fazla 1-2 ay ödeme alırsınız, sonra hesap patlar.

tecrübe ile sabit.

bu arada; site banlanmaz, yine deli gibi hit almaya devam edersiniz ama google adsense hesabı kilitliyor, hesap patlamadan yapmak isterseniz 10-15 site açın günlük 150-200 hit alın sıkıntı olmaz şikayet olmadıkca ama bir siteden 10k hitler alırsanız mutlaka patlıyorsunuz, bugüne kadar 4-5 hesap patlattım
Olay aslında dediğinizin tam tersi. Tecrübe ile sabit hatta kanlı canlı kanıtları var Site banlanır. Siteyi Google şikayet olsa da olmasa da her türlü patlatır. Spam yaptığınızı Google'ın gözüne gözüne sokarsanız siteyi patlatır.

Adsense hesabına bir şey olacak diye bir kaide yok. Neden? Siz kullanıcıyı yanıltmıyorsunuz, kullanıcıya zorla reklam tıklatmıyorsunuz, hitiniz organik ve siteye giren kullanıcı sitenizi seviyor sosyal ağlarda paylaşıyor. Sonra tekrar tekrar giriyor ve bir zaman sonra takipçiniz oluyor. Yöntem spam evet ama aslında biz normal bir site gibi çalışıyoruz. Günlük içerikleri giriliyor. Konularda konu bütünlüğü var vs vs.

Yani alan memnun veren memnun. Benim siteme kullanıcı giriyor alakalı reklama tıklıyor. E reklam veren memnun istediği dikkati/kullanıcıyı çekti. E Google memnun aracı oldu payını aldı. Niye banlasın ki? İçeriğim düşük kaliteli olduğu için aynı sunucuda barındırdığım için ve aynı konuları 3 farklı dilde yayınladığım için tam spamı yapıştırdı. Asıl yakalanmam Blogspot'u kullanmamdan kaynaklandı. Google ilk olarak o hesabı sildi Radara öyle yakalandım yani.