omkorrr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok teşekkür ederim inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur
inşallah hayırlı olur. ben almış olduğum domainleri iş yapmak için aldım, satmak için değil. sizede tavsiye ederim. birkaç firma ile komisyon ile anlaşabilirsiniz, getirdiğiniz iş başına.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:42:30 -->-> Daha önceki mesaj 18:36:11 --

Kadircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu isimtescilin gazına gelmeyi çözemedim, yabancı sağlam domain firmalarında 2 kat daha ucuz genelde domainler. yani gaza gelmekten anladığım fiyatsa üzdü

bu arada domain uzantısının öyle bi önemi yok, sadece com net halk arasında daha ağıza yatkın olduğu için, seo konusunda extra bi önemi yok.

google bile abc.xyz yi almişti
önere bileceğiniz firmalar hangileri

antiTRust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hepsi ÇÖP, .kimler geldi .istanbul lar geçti, hiç birisi .com kadar sevilmedi. ben artık .net bile almamaya çalışıyorum. tek olan değerlidir.
.co uzantısı çıktığında da çöp deniyordu. ama iş öyle olmadı sadece zamana bırakacağız.

dikkat ettin mi bilmem ama örnek aktif olmayan. nakliyat.istanbul domaini tarayıcıya yazdığında aktif olmadığından dolayı sana öneride bulunuyor "Google'da nakliyat istanbul araması yapın" diye, öyle umuyorum ki bu uzantının faydası olacaktır.