Merhabalar,
Biraz can getirmek adına kendi yöntemlerimi ücretsiz paylaşıyorum. Burada herkesin bildiği değil herkesin uygulamadıkları bir kaç ipucu vereceğim:
Herkesin bildiği:
-Yerel dizinlere kayıt
-Yerel sitelere reklam
-Google maps açmak
-Yerel gazetelere reklam
-Sosyal hesaplara adresinizi koymak
Bilmediği:
-Sitenin her sayfasının altında adres ve telefonunuz görünsün. Adres eklerken html koduyla ekleyin ve <adress> tag'ini kullanarak ekleyin

-Telefon eklerken <a href tel:....> diye tag'i kullanarak aralarında nokta olacak şekilde ekleyin böylece cihazlar otomatik tanır.
-Sitenizin adına (örneğin r10.net) ana sayfanızdan google maps'te adresinize giden linkle link verin. Yani anasayfanızda header'da yazan r10.net e tıklayınca otomatik google maps'ta adresinize gitsin
-Google maps'ta olabildğince çok review alın
-Google maps adres linkinize tanıtım yazısı satın alın
Bunların içinden çözüm üretemediğim, maps'teki adresime farklı iplerden yorum hizmeti satın almak istiyorum yurt dışı (fransa) olacak şekilde. Bunda da bana çözüm üretip yardımcı olabilecek varsa fikrini beklerim
Bu arada bu söylediklerime ekleyeceği olanlar, kendi yöntemlerini ücretsiz paylaşmak isteyenlerde buradan buyursun foruma faydamız olsun.
İLK GÜNCELLEME
Örnek kullandığım kodlar: (Özel mesaj ile isteyen arkadaşlar olduğu için paylaşıyorum direk, özelden değil burada sorarsanız daha güzel olur herkes direk faydalanabilir)
Header'da şirket adına link olarak haritayı koymak için:
<strong><a href="GOOGLE HARİTADAN ALDIĞINIZ ADRES PAYLAŞIM LİNKİ">ŞİRKET ADI</a></strong>
Telefon eklemek için tel tag'i:
<font size="3">✆</font><a href="tel:00.99.99.99.99"> 00.99.99.99.99</a>
Adres ekleme:
<address>
<c>ADRESİNİZ </c>
<br><c>ADRES İKİNCİ SATIR</c>
<br><c><font size="3">✆</font><a href="tel:00.99.99.99.99"> 00.99.99.99.99</a></c>
<br><c><a href="mailto:contact@şirket.com.tr">contact@şirket .com.tr</a></address></c>