Selam, öncelikle konu için teşekkürler.

Evkurdan yıllar önce bir alışveriş yapmıştım. Son ödeme için gecikme olduğundan perşembe günü yaptığımız görüşmede bana pazar gününe kadar faizi ile 300 Tl olan borcu 230 TL olarak yatırırsam borcun kapanacağı söylendi. Bende o dönem şehir dışında olduğumdan alacağım olan 3 arkadaşıma evkura parayı yatırmalarını söyledim. 1 tanesi cuma günü diğer iki tanesi xumartesi günü ödemeyi yaptılar. Bana verilen süre pazar olmasına rağmen ödemenin tamamı cumartesi yatmış oldu. Pazartesi arayın borcu kapatırız demişti telefonda konuştuğum kişi.
Pazartesi aradığımda "ama biyfeendii siz ödemeyi tek seferde yapmadığınız için ödeme geçerli değil 80 yada 90 TL daha ödiyeceksininiaaz" dediler. Bende bana bunu o gün söylese idiniz o 3 arkadaş birbirine banka havalesi yapar en yüksek masrafta bile sizin bana çıkarttığınız borçtan daha az öderdim ben bu borcu kabul etmiyorum dedim. O gün bugün icraya vereceğiz diye taciz ediyorlar bende size borcum yok diye itiraz ediyorum. Bunları savcılığa tacizden şikayet edebilirmiyim?