aynı cevabı ben size vereyim konuyu okumadan cevap verirseniz esas siz bilgi sahibi olmadan cevap veriyorsunuz
bu olay bireebir başımıza geldi belirttim zaten pedagog medagog diyorlar ve bunun yanında devlet hastanesine yönlendiriyorlar oradada çocuk damga yiyor bende diyorumki çocuğun neden damga yesin önce bir özel ders aldır çocuğun zayıf olduğu noktalarda.
eğer sonuç değişmezse yaparsın diğer işlemleri..
bize ısrarla pedagoga gönderin dediler biz özel eğitim aldırdık ilk 1 ay değişen birşey olmayınca ısrarla devlet hastanesine götürün diye baskılar gelmeye başladı..bizde ısrarla çocuğa elimizden geleni yaptık özel ders aldırdık çok emek harcadık maddi manevi sonunda biz haklı çıktık çocuk ömür boyu damga yemekten kurtuldu..+çocuğa ilaçda kullandırtmamış olduk..ben size tekrar söylüyorum çocuk sahibi olmadan bu olay başınıza gelmeden yorum yapmayın bekara karı boşamak kolaydır cümlesi burada devreye giriyor..
en ufak bir sorunda kendi tanıdığın çocuğunu,öğretmen senden dahamı iyi tanıyacak ısrarla doktora götürün dediği zaman hemen dediğini yaparsanız ömür boyu o çocuğun vebalini çekmeye de razısın demektir..
Çocuk da zeka özürü olmadan kimse kimseye rapor yazamaz. Belki ailevi sorunlar vardır, belki dikkat eksikliği vardır, belki de hocasını sevmiyordur. Bunu siz kendi başınıza öğrenemeyebilirsiniz.
TRT1 de sanırım Süper Dadı diye bir program var. Aileler çocukları ile sorun yaşadıkları için programa başvuruyor. Herkes sorunu çocuk da arıyor ama dadı sayesinde asıl sorunun sadece kendilerinde olduğunu anlıyorlar.
Konu sahibi arkadaş yine de siz dediğim gibi konunun uzmanlarına danışın. Sizin bilmediğiniz ama altta yatan nedenler çıkar mutlaka.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi