Merhabalar hocam emeğinize sağlık sistem cok güzel cok büyük olmuş. Demo kullancıyıla giriş yaptıgım zaman.
İlan ekleme ( Sorunsuz olarak ilan eklenebiliyor )
Teklif verme ( Teklif talebi oluşturamazsınız sistem sms doğrulaması ile çalışıyor, yüklü bakiye olmadığından sms gönderemiyor bu sebepten verilen teklifi kaydediyor fakat göstermiyor, sms doğrulaması yapmadığı için 3 gün içerisinde siliyor )
Gelen teklfileri kontrol etme ( sms sebebi ile teklif verilemediği için, görüp yanıtlayacağınız teklifler gelmez )

İlan sayfasında filtrelemede ( ana kategoriye tıklayınca ilan cıkmıyor mesela konut kategorisien tıkladıgında daire alt kategorisinde ilan olmasına rağmen göstermiyor. )

Kategoride çıkmaması doğal zira sistemde ana kategori ve alt kategori vitrini bulunuyor vitrin olarak gösterilsin işaretlenmemiş ilanlar zaten bu bahsettiğiniz alanlarda görünmez, arama sisteminde'de herhangi bir sorun ile karşılaşmadım halihazırda yazılımı kendimde aktif olarak kullanıyorum üyelerdende böyle bir geri bildirim gelmedi.

Harita İkon secilmiyor. ( resimde göreceğiniz gibi seçimde sorun yok )

google mapsde arama yapılamıyor. (sorunsuz olarak aranma yapılabiliyor)

gibi baya bir sıkıntı gördüm. Bu demo oldugu içinmi acaba ? Eğer öyleyse tam calısan bir demo alabilirmiyim pm olarak

Bu bahsettiğiniz sıkıntıları nerede gördünüz anlayamadım fakat herhangi bir sorun bulamadım.