Dogu_Bey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bankacılık sistemi ile ilgili bütün işlemleri görebilirsin, gösterilebildiği ölçüde...Savcılık & mahkeme kararı ile hiç sıkıntı olmadan bu bilgilere ulaşabilirsin, ki ortaksan vs demiyorum değilmişsin yoksa haliyle görebilirsin... Bütün bankalar, Merkez bankasına, tek havuza bağlı... Anncak yapılan sorgulamalar sisteme kayıt ediliyor... 1 şubede para çıkan hesabın T. C. sini sorguladın arkadaşın yardımıyla, bu yarın sorulur, şubedeki adamın kredi çekmek için müracat etti, kredi notuna baktım der geçer, detaya girildiğinde başka bir şubeden başka birini bulacaksın ki burada da sosyal mühendisliği öğretmen lazım ki her bir aşama da işlemi yapan banka görevlisi kendini kurtarabilsin... Zor değil, yapılır... Eğer rakam biraz büyükse, icra davası açar / açtırır, kişi hakkında, hesap, hedaptan çıkış, ödeme konusunda detaya sahip olursun... Rakam, 8 bin gibi bir rakamın üstündeyse de mutlaka fatura olması lazım ki Maliyeden daha kolayca bu bilgilere sahip olabilirsin... (dağınık olduysa kusura bakmayın, tablet ile sınanıyorum.)
Merkez bankasına bağlıda bu detay vermez hocam. Ayrıca kredi sorguları "KKB" tarafından verilir bunun sorgusu farklıdır. Ayrıca eğer bilgileri verilen kişi şikayetçi olursa hiçbir şekilde yok ben bu işleme baktım olmaz. zaten herkes her bilgiye ulaşamıyor. gişe'deki ekran ile bireysel bankacılık ekranı aynı değil.