Uzun bir sürenin ardından yeniden başlıyoruz.

Özel nedenlerden dolayı bir süredir iş alımı yapamıyor, sadece news kayıtlı sitelerde ara ara hizmet veriyordum. Bugün itibari ile işlerim sona erdi ve tekrardan hizmet sunmaya başladım.

Daha önce sadece news kayıtlı sitelere verilen hizmet artık esc, *****, film ve dizi siteleri haricinde yer alan tüm siteleri kapsamaktadır. Öyle uzun uzun şunu yapıyorum, bunu yapıyorum şeklinde anlatımda bulunmak istemedim.

Çalışma süreci 10 site ile sınırlıdır, 10 siteden her hangi biri manuel işlem cezasından kurtulmadan yeni bir iş alımı yapılmamaktadır.

Çalışma süresi ise yaklaşık 3 ile 4 hafta sürmektedir.

Detaylı bilgi için skype: suleyman.efe@live.com

Hakansatilmis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim sitemi spamdan kurtardı... ben refaransi olurum arkadaşın eğer kabul ederse...
strong adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile önemli bir sitemde çalışma yaptık. Çok kısa sürede spam cezasından tertemiz bir şekilde çıkardı. Kendisine emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
millstonee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş bir sitemizi manuel spamdan çıkardı, gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz. İşini temiz ve hızlı bir şekilde yapmaktadır.
musicmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 sitemizi spam cezasından çıkarttı. Çok teşekkür ederim. Bu işle uğraşan sayılı insanlar arasında kendisi. Güven içinde kendisiyle çalışabilirsiniz.
zUhd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işinin ehli, güvenilir ve samimi bir arkadaş. Uzun süreçli, zor ama başarılı çalışmalarımız oldu. Gözünüz kapalı iş verebilirsiniz, kendi sitesi gibi ilgilenerek işin hakkını veriyor.
By_tozi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitem spama düştü , kendisi sağ olsun çok yardımcı oldu.
rakyoL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle sabrından,azminden ve bıkmadan çalışmasından dolayı Süleyman Efe hocama çok teşekkür ederim. Sitemizi spamdan kurtardı gözünüz kapalı sitenizi emanet edebilirsiniz. Kendi sitesi gibi ilgilenir ve zaman ayırır , tekrardan teşekkürler.
Ntie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arkadaş, işini sadece para kazanmak için kullanmıyor. Öncelikli hedefi kişilerin mağduriyetini gidermek. R10 da hala böyle kişileri görmek çok güzel, az önce bir sitem için çalışma yaptı ağzından tek kelime para geçmeden sorunlara odaklanmayı tercih etti teşekkür ederim.
neoplis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Sitemi kısa süre icersinde spam cezasından kurtardı tesekkur ederim . yeni bir sipariş daha verildi. sonuclarını bekliyorum
sanalyus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
45 gün kadar bir sürede manuel spama giren sitemizi spamdan çıkardı. Kendisi gerçektende ilgilidir. Teşekkürler.
neoplis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 sitemi daha spam cezasından kurtardı teşşekurler BYefe
strong adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimsenin yapamadığı çıkmaz denilen sitemi cezadan çıkartan BYefe arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Kendisi çok dost canlısı, dürüst ve paylaşımcı birisi.
Diğer bu işleri yapanlar gibi önceliği para ve adam kandırmaca değil.
emotionalman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uyumlu ve sabırlı bir şekilde çalışarak ceza alan bir sitemizi kurtardık. Kendisine danışmanlığı için teşekkür ediyor ve diğer ceza alan arkadaşlara da kendisi ile çalışmasını öneriyorum. (Hatta ceza almadan kontrol ettirin)