VBuMaSTeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bel.tr varken ki (bir belediye için bence çok güzel bir uzantı) .istanbul gereksiz ve uzun bir domain. Kaldı ki kimsenin site açtığı yok. Maskeleyerek yönlendirme yapılmıştır.
İstanbul adını markalaştırmak adına yapılmış bir proje. Kadir Topbaş açılışını yapmıştı, ilk tanıtımı o yapmıştı yani. Ondan sonra bir kaç kez de NTV kanalında ve radyolarda bu projenin sahibi açıklamalar yaptı. sağda soldaki reklamları zaten istanbulda yaşayanlar hergün görüyordur. şuan siteyi açanlar sadece resmi sertifikası olanlar. örneğin akp.istanbul, chp.istanbul gibi siteler başvuru sürecine bile girmedi çünkü parti olarak kapattılar başvuruyu. diğer sitelere başvuru dün bitti açık artırma yapılıyor hala. dolayısıyla sitelerin açılmaması normal. tahminimce bir kaç hafta içinde faaliyete geceçektir siteler. ben 3 ay öncesinden beri bununla uğraştığım için talepleri ve rağbeti biliyorum. ama son söylediğinizi anlamadım. Maske olayı nedir? nokta istanbul facebook sayfasında açılan siteleri belirtiyorlar. böyle bir sahtekarlık olması söz konusu olamaz bence. yoksa belediyeden biri çıkıp bizim almadığımız siteyi nasıl almış gibi gösteriyorsunuz diyemezmi?