İlk başvuru red geldi ancak genelde ilk başvuruyu red gönderip 2. başvuruyu beklediklerini ve 2. başvuruda sorunun çözümünün sağlanıp sağlanmadığına bakarak net karar verildiğini düşünüyorum. Hatta 3. başvuruya da kalabilir. Acelemiz yok, tekrar tekrar başvuru yaparak 3 hakkımızı kullanacağız, akabinde bilgi vereceğim.
Bu da anlattığım kullanılabilir yöntemlerden birisi. Ancak daha maliyetli ve yorucu olacaktır. Biraz daha kolay yöntemler var ancak bu sefer reklam tık sayısı düşebilir.
İnşallah testlerle bunu çözüme kavurturacağız.
Merhaba Kaan Bey;
Açıkçası r10da böyle bir konuyu paylaşmanız beni çok mutlu etti.R10 da böyle kaliteli konu bulmak şaşırtıcı oldu.Uzun zamandır 1 aydır bu manuel spam işlemleri hakkında araştırma yapıyordum.Özellikle "
Katma değeri düşük olan veya hiç değer katmayan düşük etkili içerik" hakkında.
Yabancı forumlarda yaptığım ve özel bir kaç blogda yaptığım araştırmalar sonucunda bu manuel spam işleminin tek sebebinin galeri vb eklentinin olduğunu gördüm.
Diyelim ki kaliteli bir sağlık siteniz var içerik özgün tamamen ve yazmışsınız çizmişsiniz ve doldurmuşsunuz ama birde siteye galeri eklemişsiniz ve moda ile alakalı yazılar yerine resimler paylaşmısınız bu durumda google manuel olarak kontrol ettiğinde galeri bölümünü vb bölümleri "
Katma değeri düşük olan veya hiç değer katmayan düşük etkili içerik " olarak kabul ediyor ve cezayı basıyor. Bu cezanın sebebi ise galeri eklentisinin altında ve üstünde birde resim var ise resimlerde hiç bir şekilde açıklama yok ise ceza yememek elde olmuyor.
Yani resim eklemek zararlı görülüyor ve galeri eklentisi olanların uzak durmasını tavsiye ediyorum.