Hem tavsiye ediyorum, Hem tavsiye etmiyorum.

Neden tavsiye ediyorum ?

Ürünlerin kar marjı güzel seviyede. Her ne kadar zamanla düşse bile ilk periyotta güzel paralar kazanabilirsiniz. Örneğin kırılmaz cam ilk zamanlar 50-80 TL arası satılırken şuan 5 TL ye takan var. İlk periyotta kazanan kazandı. Yine kazanılır ama önceki gibi olmaz. Bu tip bir çok üründe güzel paralar kazanabilirsiniz.

Neden Tavsiye Etmiyorum ?

Yukarıda belirttiğim gibi ürün yelpazesi oldukça geniş bir sektör. 3-5 milyar ile olacak iş değil en az 20 bin olması lazım oda en az. Ayrıca kılıf vb ürünlerde bir çok model, bir çok desen ve bir çok renk bulunuyor. Örneğin samsung s7 için kılıf almaya gitseniz 5-10 farklı model ile karşılaşırsınız. Bu modellerin renkleri vardır. Hemen hemen her renktte ürün bulundurmalısınız. sarı mavi kırmızı siyah beyaz koyarsınız müşteri gelir mor ister. Renkler ve zevkler tartışılmaz bu sebeple bir çok ürünü almanız lazım. Bu ürünlerin hepsini almanız da yetmez. İş yeriniz işlek ve çok giriş çıkış yapılan bir yer olması lazım neden dersen getirdiğin bir model tutulur mu tutulmaz mı belli değil. S7 piyasaya düşüyor sen alıyorsun ama herkes de s7 olmuyor s7 yi millet alana kadar s9 cıkıyor s5 kullanan adam s7 yerine bu sefer s9 alıyor yani şunu demeye çalışıyorum çok sık telefon çıktığı için elinde kalması muhtemelen çok ürün olur. 1.5 senedir rafta duran note 2 klıflarım var hala.

Kılıftan çok şarj aleti vb ürünlere yönelirseniz daha çabuk eritirsiniz. Bataryada bile belli bir raf ömrü var uzun süre duran bataryalar bile çok geri geliyor. ve aynı şey kılıf içinde geçerli her telefona batarya getir vs vs sıkıntılı iş ama yine diyorum kar marjı güzel 1 ürün ile 5 ürünün masrafını çıkartırsın sonraki sattığın 5 ürün tamamen kar olur fakat bu satış hızın çok önemli işlek ve güzel bir mekan olursa ciddi anlamda kazanabilirsin.