metinakin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki bizim o bizi 'dolandıran' arkadaşa suç duyurusunda bulunmamız uygun olmaz mı? Çünkü 100 lira gibi bir parayı kimse yolda bulmuyor, aksine asgari ücret ile çalışan arkadaşlarımız bu para için günlerce fabrikada çalışmış oluyor. Eğer o kişi gelip hak iddia edecek ise önce sahip olduğu hizmeti satarken vermiş olduğu sözleri yerine getirmiş olması gerekiyor. Ayrıca eğer hak iddia eder ise forumda toplanıp toplu bir şekilde suç duyurusunda bulunur isek en az 2000-2500 TL civarında bir zarara uğramış olacaktır zaten. Bence bunu göze alarak hak iddia etmesi biraz saçma olacaktır.
+
Botu başta yazan zaten sizdiniz ve ona v2 versiyonunun haklarını devrettiniz. Başka bir isimde örneğin EzBot v3 gibi bir isimle benzer kodları yazarak devam ettirebilirsiniz.
forumda arkadaş şikayet konusu açmıştı o konudan dolayı banlandı:https://www.r10.net/sikayetim-var/158...post1071497256
satışını etik bulmuyorum, arkadaş ver sana verdiğim parayı tekrar satışa çıkart dedi de. Ne anladım ben o işten hem ben yazayım sana satayım sende bundan kar elde et, hemde sana verdiğim parayı geri ver bana benimde sattıklarım bedavadan karım olsun. Mantıklı olan birşey de değil şimdilik satış vs düşünmüyorum herhangi bir şekilde.
Vaktim yok inanın buna.