Yarın göreceğiz az kaldı

Lakin ben çok pahalıya almadım 30 euro ödedim, benimki daha çok markalaşmaya yönelik bir domain.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:46:01 -->-> Daha önceki mesaj 17:44:27 --
Muhtemelen dediğiniz gibi yapacağım yurt dışı lokasyon alacağım. Ama google webmaster forumundaki expertlerden de bir görüş almak lazım kanısındayım. Çok sağlam bir analiz gerekecek gibi.
Sizde durum ne oldu? Normalde açık artırma alanadlarin.com da değil miydi? Ben godaddyden alırken rahatça istediğim domaini ekledim. O sıra yani 10 mayısa kadar açık artırma alanadlarinda devam ediyordu ama benim aldiğim listede yoktu. Bugün o açık artırma bitince benim istediğim domain için godaddy açık artırma düzenlemiş. Şimdi aklıma şu geliyor: Aslında başvuran yoktu ama godaddy sana bunu ucuza vermem deyip (aslında 8100 aylık aranma hacimli ancak rekabeti yüksek kelime)açık artırmayı kendisi mi yapıyor. Nedir anlamadım. Godaddyde şu an 20 dolar teklifte gözüküyor.7 gün sonra bitecekmiş. Normalde açık artırma bitti. Anlayan var mı?