Platin Market ile mesela kitap satamıyorsunuz, asp ile kodlanmış eski bir sistem, ticimax'te eğer yanlış hatırlamıyorsam asp idi, asp.net ise ticimax derim. Fakat bence soru yanlış ve fiyatta, İdeasoft ve T-Soft genelde tercih ediliyor, ideasoft biraz geride kaldı, bence en iyisi t-soft ama onlarında bir çok şeyi özellikle SEO tarafında buna izin vermiyoruz, bu sisteme uygun değil, ARGE sürecinde ve ya ek x bin lira diye dönüşleri var. Ben hepsini kullandım, en güncel sürümlerinden, ben t-soft alırdım ama param yoksa 10.000 TL kadar, Opencart ve ya Shopphp gibi daha uygun fiyatlı yazılımlara yönelirdim.
Bizim sektör sarf malzeme üzerine olup 300 kalem kadar ürünümüz mevcut kitaplık pek bi durumumuz yoktur platin marketi görsel tema olarak bir hayli güzel durmakta seo konusundada iyi yönde bilgileriniz aldım. ticimax ise panel ve yazılım çok detaylı bir şekilde hazırlanmış bir çok özellik mevcut ama tema konusunda pek başarılı olmayıp seo konusundada ne kadar iyiler pek bilemedim. ideasoft ve t-soft çok parasal yönde işlem yaptıklarını çoğu kişiden duydum hele t-soft isteğe göre x bin rakamları rahatlıkla isteyebiliyorlar fiyat konusunda ilk etap bizi pek sevindireceklerini düşünmüyorum malum bizimde bütçemiz çok iyi değil. o yüzden pek onlara yönelmedim kalite yönünden tabikide ikiside türkiyede yer yapmış kaliteli firmalar .
daha uygun fiyatlı yazılımlardada şölye bir arge grubumuz yok 1 kişi ilgilenicek ve opencart ile devamlı dış etkenlere bağlı bir iş sürdüreceğiz onun açıkları olsun desteği olsun 1 hafta opencart ile anlaşma sağlayacağımız arkadaş ile irtibatımız kesilse herşey altüst olacak devamlı bu konuda destek almamız şart, shopphp yide çok düşündüm ama tema seçeneği olmayıp tema yaptırmamız gerekecek ve ondada platin, ticimax ve ideasoft gibi her an destek alabileceğimizi düşünmüyorum.
işin özü ticimax ve platin arasında olup yaklaşık 7 gün içerisinde alım yapmamız gerek.
yardım eden ve edecek tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim