setrox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wp-robot için ayrıca para verme madem sana sıkıntı olacak..pm bırak mailini ister developer ister normal gönderiyim..zamanında para verip almıştım..developer için ayrı bir mail kullanıyordum bi bakıyımda..

şu an birebir kopyalamak çok sıkıntı gibi gelsede..harmanlamak çok güzeldir..bak wprobotta ben kendim template ler oluşturuyordum..halen düşündüklerimi yapabilecek bir plugin..sıkıntı şurda ayak izini belli etme..footprint diyoruz biz buna..wprobot kullanan 1 milyona yakın siteyi 1 gecede google sildi..nerden bulduğunu tahmin et bakalım..

zamanında kazandırdı halende kazandırır ama sen sadece şuna odaklan..curated content nedir nasıl oluyor? ben nasıl bir içerik oluşturursam başarılı olurum..

benim gibi 100 sitelik bir alt yapı kurmada az olsun ama manuelde incele..

taktikler çok..şu an buna benzer ama daha farklı işler yapmaya çalışıyorum..

burda özgünlük olayında sıfırdan bir konuyu baştan yazmak ile onu sunmak farklıdır...adam konuda çok iyidir ama sunamıyordur..sen sunmayı öğren sitede o kişiye çok güzel şeyler ver..inan spam bile olsa google seni sever..

translate bulaşma çok sıkıntılıdır..
Translate sıkıntı hocam dediğiniz gibi. Çok saçma sapan sonuçlar çıkarıyor. Özellikle gramerin uyuşmadığı dillerde falan (mesela Türkçe'ye çeviri yaptığımızda) tamamen başka bir anlam çıkıyor karşımıza.

Curated content konusunda haklısınız zaten hali hazırda bir çok site yöneticisi bu şekilde içerik oluşturuyor (Özgün çalıştığını sananlar özellikle).
Fikirlerimiz neredeyse tamamen birebir diyebilirim. Aynı şeyleri düşünüyoruz

Bu arada sizden özel bir ricam olacak. Belli ki bu konuda tecrübelisiniz. Arada bir de olsa konuya bakıp yapılan çalışmaları değerlendirir misiniz? Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır elbette ama bazen yoğurdu çatalla yiyeceğimiz durumlar olabilir.

Son olarak teklifiniz için çok teşekkür ederim. Eğer öyle bir güzellik yapacak olursanız çok minnettar olurum. Developer hesabına gerek olduğunu sanmıyorum sonuçta bu işin ticaretini yapmayacağım için sadece belirli siteler üzerinde lisans olacak. Pm ile mailimi gönderiyorum.

ankaradabiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, sistem güzel null wp robotun sakıncası var mı ?
Null versiyonda rss modülü desteklenmemekte malesef.

marcareklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hadi paranız yoktur bütçe ayıramazsınız spam yapmayı anlarım. Ama para kazanıp doğru düzgün tek siteye yönlenebilecek kişilerinde spam yapmasını çok hedefsizce ve akılsızca görüyorum.

Yapın tek bir site emeğinizi ona verin her zaman kazanın.
Bu konu hakkında elbette haklılık payınız var neredeyse her webmasterın hayalidir belirli bir sitesi olsun belirli bir çalışma planı ve geliri olsun... Bu konu ile ilgili yukarıda pozitif ve negatif yorumlar yapıldı.

Kalemder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google görsellerde çıkan fotoğraflarınıza, sayfaya otomatik yönlendirme ekliyor musunuz?
Ekliyor yada sağlıklı bir yolunu biliyorsanız pm yada skype: abdozkurt dan ulaşabilir misiniz bana?

Konu çok güzel olmuş, abone oldum takipteyim. Benzer mantıkta benimde sitelerim var ve hiç içerik ekelemeden kazandırdığına şahit oldum bende.
Yönlendirme falan yok hocam. Hotlink gibi eklentilerden bahsediyorsunuz sanırım. O sistem bana hiç sağlıklı gelmiyor açıkçası. Ben normal site gibi çalışıyorum. Yani görseller sunuculara çekiliyor.

Bu konu üzerinden zaten bildiğim, yaptığım, denediğim ve deneyeceğim her şeyi yazacağım. Skype ile fazla haşır neşir birisi değilim windowsla beraber açılıyor windowsla beraber kapanıyor Pm kutusunun sınırını da biliyorsunuz zaten

----------

Ekleme: Bugün Setrox nickli üyenin bahsettiği Curated content konusunda ufak çaplı bir araştırma yaptım. Editörlük yaptığım zamanlardaki kullandığım yöntemmiş ama ben İngilizce'sini bilmiyordum. Normalde full otomatik bir sistem kurmayı istesemde ( diğer sitelerimle bu şekilde haftada bir uğraşıyordum ) bu konuda benden başka bir kişinin bile benim yüzümden zarara girmesini istemediğimden birazcık sitelerle uğraşacaz Yani;
Atıyorum 2 adet rss kaynağımız var. Bu kaynaktan gelen içerikler ile biraz uğraşacaz. Geldiği gibi eklemek yerine iç seo diye tabir edilen kısma biraz ağırlık verecez. İçerikler çoğalınca kontroller kayboluyor bu tecrübeyle sabir. Ama biz eklenen her içerikte minimum düzeyde ilgilenirsek yazı içerisindeki tag hatalarını aza indirerek kullanıcıyı doyururken Google'a da bir iki bir şey ikram edeceğiz.

Son olarak; tam spam yiyen siteleri tekrar değerlendirme konusunda bir şey deniyorum. O da netleşirse onu da açıklayacağım en azından eskisi gibi olmasa da verdiğimiz emeklerin karşılığını görmeyi umuyorum. Olmazsa da canı sağolsun iyi kazandırdı der kepenkleri kapatırız