Başka bir konuda üstad böyle demiş açıkçası film sektörü hakkında pek bilgim olmasa da genel sıralamaya etki edecek çalışmalardan bahsedeyim.
Parasal durumunuz nedir bilmiyorum ama anlatacaklarım biraz harcama gerektiriyor
İlk olarak sosyal medya hesapları ( Facebook ve twitter ) açıp sitenizde her yayınladığınız yazıyı değil ama bir yazıyı sosyal hesaplarda paylaşın.
Hit aldığınız filmlerinize imleme ve forum tanıtım gibi çalışmalar yaparak backlink desteği sağlayın. Bu çalışmayı yüksek aranma hacmi olmayan fazla rekabetin olmadığını bildiğiniz diğer alt sayfalar için de yapabilirsiniz. Önemli olan bir günde 10 sayfaya birden yüklenmeyin.
Sitenize kaliteli sitelerden tanıtım yazısı alın aman uçur beni sebastiyan matematiğine kapılmayın haftalık 2 3 farklı tanıtım yazısı kafii gelir. Aşırı yüklenmeniz anlık yükselmenize sebep olsa da çakılmaya da sebep olur.
Güncel film sitelerinden haftada 1 link alın
en fazla 2 link olsun haftalık.
Bunlar dışında sitenizi sürekli özgün tutup sosyal paylaşımlar yaptığınız zaman belirli bir kullanıcı kitlesi yakalarsınız.
Dipnot : Tanıtım yazıları için onlarca yazı yayınlamış özellikle news kaydı varmış büyüsüne kapılıp haber sitelerine tanıtım ekletmeyin. Gerçekten istisnalar dışında haber sitelerinin büyük çoğunluğu çöp olmuş durumda.
( Benim gözümde )
Normal şartlarda bu çalışmalarla 18 - 27 gün arasında gözle görülür bir ziyaretçi artışı sağlamanız gerekiyor. İlla olacak demiyorum ama olursa sevinirim gerçekten bildiğim legal yöntemleri söyledim. Umarım faydası dokunur. Burda yazdıklarım alıntı hariç kendi tecrübelerimdir. Hiç bir şekilde kesinlikle doğru diyemem benden daha iyisini bilen buyursun söylesin bilelim. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem dediğim gibi tamamen kişisel tecrübe. Uygulamak insiyatifinize kalmış bir durum.