halkoyunlarimiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle biz Hızlıreklam ailesi olarak yaklaşık 9 yıldır bu piyasadayız bir kere isim değiştirdik mi?

Dönüşümü düşük olan yayıncıların bile ödemelerini yapıp trafik alımlarını durduruyoruz.

Günlük ödeme yapıyoruz. Ne kadar uzun süredir ödemeleri günlük yaptığımızı yayıncılarımız bilir.

Elimizden geldiğince işimizi en iyi şekilde icra etmeye çalışıyoruz, destek taleplerini gece bile olsa en hızlı şekilde cevaplamaya çalışıyoruz.

Bilmiyorum daha ne yapalım kimse mağdur olmasın diye zarar ettiğimiz durumlarda bile ödemelerimizi geciktirmedik.

Gelelim sms mevzusuna, sms atılan datanın bir çoğu bize ait ama başka datalarda olduğunu tespit ettik bizde olmayan numaralarada sms atıldığını belirledik
bunların hepsini kayıt altına aldık avukatımız Onur bey konuyla ilgileniyor öyle herkesin kafasına göre izinsiz sms atması artık eskisi gibi değil
BTK bu işin üstüne çok düşüyor bizde evraklarımızı tamamlayıp gerekli başvuruları yapacağız. Bu datalar kesinlikle SQL den yada panelden çekilmedi
sms panelinin girişini ele geçirip çektiklerini biliyoruz.

Ama gerçekten başlık hiç hoş olmamış tekrar söylüyorum biz hiç bir zaman ismimizi değiştirmedik. Heleki data satmak nasıl bir ithamdır senelerdir bu piyasadayız sizce mantığınız alıyormu böyle bir şey mümkün olabilirmi.

@webnetmaster hocam 1 senedir bizimle çalışıyorsun bizim yayıncılarımızın kapışılma gibi bir durumu yok sende biliyorsun bizi, biz sms attıkki kimse mağdur olmasın bu durum bilinsin.
size bir özel mesaj gönderiyorum hocam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:30:55 -->-> Daha önceki mesaj 17:08:56 --

Arkadaşlar biz iyisi ile kötüsü ile hizmet verdik lakin randımandan dolayı geri çekilme kararı aldık tüm herkesten özür dileriz sizleri yormak istemezdik lakin dünde dediğimiz gibi artık bugünden sonra trafik almayacağız tüm yayıncılarımızın ödemeleri gün sonunda hesaplanıp ödenecektir.
Bu süre zarfında kimi kırdı isek üzdü isek özür dileriz tüm yayıncılar bakiyelerini talep açabilir 50 TL limiti kaldırılmıştır.