ufukt51 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ECanKIRKIC;@SARIYILDIRIM;@alpera07;@metinakin;@kirsehirli;@ErolMusni;@FrtTML;@KhonTezS;@ultrasalgeria ;@erd3mk;@kariyermimari;@Zenenet;@wazgecilmezim;@site1748;@humpyers;@Neymaro;@aziz5055;@eglenelim; konu da satın aldıgını görebildigim kişiler olarak etiketledim sizleri. Birçok kişinin bildiği üzere botu yazan kişi benim ancak satış haklarını destek sağlaması şartıyla konuyu açan arkadaşa devretmiştim. Ancak arkadaş ben askerdeyken güncelleme çıkartmakta zorluk çekmiş ve birçok arkadaş mağdur olmuş.
Moderatörlerinde izni olursa bu arkadaşın foruma herhangi bir nedenden dönmesini doğru bulmuyorum askerden döndüm ve arkadaşlara bir defaya mahsus güncelleme dosyalarını şifreli olarak verme teklifinde bulunuyorum. Kesinlikle satış yapmayacağım ki haklarını ne olursa olsun arkadaşa devrettim. Bundan sonra şifresiz dağıtsada kendi bileceği iş.
Uygun görürseniz sadece bir defalık güncellemesini yayınlamak istiyorum. Güncelleme sonrası sitelerde yer alacak değişiklikler vs için tekrar güncelleme yayınlamayacagım böyle bir yükümlülüğüm yok, ben tamamıyla arkadaşa devretmiştim eski müşteriler dahil sistemin tüm güncellemeleri yapacaktı ama yapamadı.
Dediğim gibi bir defaya mahsus güncelleme yayınlamama izin var mı? Eğer izin verirseniz arkadaşlar bana mail adreslerini iletsinler güncelleme dosyalarını ileteyim.
@AlperA.;@PsdBul;@RHSBILISIM;@caliente;

Hocam size şöyle bir fikir önereyim. Bu eski müşterilerden 10-20 TL gibi bir ücret alarak exbot v3 yada v4 gibi üst versiyon bir bot çıkaralım. Hem size ait olur ve satış yaparsınız hem de biz faydalanmış oluruz.