Diğer servislerden niye kontrol etmeliyimki?
Örnekle hepsiburada'dan bir şey sipariş verirken gidip, vatan bilgisayarda ki stok durumuna mı bakıyoruz?

Bu onların sisteminin yetersizliği.
Kaldı ki öyle bir hata olsa bile, canlı destek diye bişey yok, maillere dönüşleri hep 2 gün sonra yaptılar, sonra siparişi iptal ettikleri için de hesabımda silinmiş sitelerine giremiyordum, phishing diye tabir edilen sitelerden bile sandım, ilginçti yani.
Ödemeyi alırken 10 saatte çektiler sanal karttan, geri öderken 3haftadan fazla bile sürmüş olabilir. Bunlar yeterli benim için. Zaten bir dünya şikayet var haklarında ben bulaşmam bir daha.
2 durum sence bir birleriyle aynı mı ?
Senin bu ikisini kıyaslayabilmen için mantıken Hepsiburada ve Vatan'ın depolarının ortak olması gerekir
Sormak istediğim şu idi. icann taraflı bir problem mi vardı? ( bunu anlamanın yolu diğer servislerden de check etmekten geçiyor. )
Sonuç olarak gelişmesi gereken bir platform, evet doğru. Ancak herhangi bir dolandırıcılık sahtekarlık vb. bir durumları da yok. 1$ ın altında .com uzantılı istediğin kadar domain regleyebileceğin güvenilir başka bir yerde göremiyorum artık