denizci88 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hemen atıyorum.

Merhaba,

Öncelikle yanıtlarınız için teşekkür ederim. Site ismini henüz konuya eklemek istemem ama 15 gün sonra problem yaşarsa arkadaşlarım mutlaka eklerim buraya. Zaten yaşayacak gibi duruyorlar; internette benzer şikayetler gözlemledim.

Daha da garantiye alıp noterden ihtarname mi çekseler diye düşünmüyor değilim. Dertsiz başlarına dert aldılar.
Arkadaşlarının ellerinde ki sözleşmeyi iyi incelemek gerekli örneğin sözleşmede "Her hangi bir şekilde üyelik iptali gerçekleştirirsem xxxx tazminat ödemeyi kabul ediyorum" diye bir madde var ise noterden ihtarname çekmeniz hiç bir şeyi değiştirmez.
Üzerine basarak vurguluyorum ıslak imzalı sözleşmeler adli makamlarca çok ciddiye alınır.Sözleşme ile bir avukata başvurunuz ve danışmanlık ücreti vererek avukatın sözleşmeyi incelemesini sağlayınız.
Not:Forum da ben de dahil olmak üzere bir çok kişinin vekalet verdiği hukuk şirketleri var.Şayet ki sözleşmeyi bir avukatın incelemesi maddi açıdan sorun teşkil edecekse sözleşmenin fotokopisini sansürleyerek pm atar yada konuya eklersiniz yardımcı olurum yada arkadaşlar yardımcı olur.

Konunun ciddiyetini vurgulamak için bir örnek vereyim bunu çok az üye biliyordur.
Borç karşılığın da her hangi bir banka iletişim şirketi yada her hangi bir kuruma verdiğiniz taahhüt her hangi bir varlık yönetim şirketine yapılacak ihale doğrultusunda satılabiliyor.