Allah bereket versin

Mutlu olurum yani sonuçta parayı Google'dan alıyorsunuz. Birde yabancı siteden kazanıyorsanız tadından yenmez
wp-robot için ayrıca para verme madem sana sıkıntı olacak..pm bırak mailini ister developer ister normal gönderiyim..zamanında para verip almıştım..developer için ayrı bir mail kullanıyordum bi bakıyımda..
şu an birebir kopyalamak çok sıkıntı gibi gelsede..harmanlamak çok güzeldir..bak wprobotta ben kendim template ler oluşturuyordum..halen düşündüklerimi yapabilecek bir plugin..sıkıntı şurda ayak izini belli etme..footprint diyoruz biz buna..wprobot kullanan 1 milyona yakın siteyi 1 gecede google sildi..nerden bulduğunu tahmin et bakalım..
zamanında kazandırdı halende kazandırır ama sen sadece şuna odaklan..curated content nedir nasıl oluyor? ben nasıl bir içerik oluşturursam başarılı olurum..
benim gibi 100 sitelik bir alt yapı kurmada az olsun ama manuelde incele..
taktikler çok..şu an buna benzer ama daha farklı işler yapmaya çalışıyorum..
burda özgünlük olayında sıfırdan bir konuyu baştan yazmak ile onu sunmak farklıdır...adam konuda çok iyidir ama sunamıyordur..sen sunmayı öğren sitede o kişiye çok güzel şeyler ver..inan spam bile olsa google seni sever..
translate bulaşma çok sıkıntılıdır..