parasını vermişim kullanmayayım mı? Kullanmadıgım sıtelerım duruyor hostıngınızde. 1 defa degıl en az 10 defa cpu yuzunden sıtem kapalı kaldı. Ayrıca benım konumu göstererek müdahil olan sizsiniz.
Serdar bey, yazmayayım diyorum ama asılsız bir şekilde burada iftira atıyorsunuz ilgili siteniz 2 defa suspend edilmiştir. Bunu aşağıdaki görüntüdede görebilirsiniz arkadaşın konusunu baltalamak istemiyorum bu nedenle bir probleminiz varsa destek talebi üzerinden iletiniz lütfen.
Resim:
https://i.hizliresim.com/1v143N.jpg - CPU aşımı suspend işlemi.
- Birden fazla Cron çalıştırma sonucunda suspend işlemi.
Bütün destek taleplerinizi resimde size ilettim sizinde gördüğünüz gibi 10 defa CPU aşımı veya 10 defa Suspend işlemi görülmemektedir.
Onuda geçtim defalarca saldırıdan dolayı sitenizin kapandığını söylemişsiniz sitenizin saldırıdan dolayı kapandığına dair bir destek talebide göremedim 10 aydır tarafımızdan aktif hizmet aldığınız süre içerisinde.
Ek olarak;
Kimse parasını ödediğiniz hizmeti kullanmayın demedi sadece eski yeni kavramları ile hitap ettiğiniz için güncel kullanımınızdan bahsettim.
Her neyse size son kez belirtmek isterim ki tarafınıza bu konu üzerinden yanıt sağlamayacağım mağduriyetiniz veya şikayetiniz varsa 0 850 302 58 42 den tarafımıza ulaşabilirsiniz veya biz sizi arayabiliriz.