Arkadaşlar komutanlara burnu yukarda davranmıyorum saygılı davranıyorum zaten temiz kalpli ve içten güleryüzlü bir kişiliğim var seviyolar 1 tanesi ile samimi bile olmaya başladım
benim bir arkadaş 116 dan 1 ay önce ayrılmış usta birliğine izmir jandarma cezaevine düşmüş çok rahat diyo kulede 8 saat nöbet android telefon serbest 8 saat nasıl geçiyo anlamıyorum diyo bana inşaALLAH bendede öyle rahat bir ustabirliği olur öyle olacaksa 2 ay yapmaya razıyım
Ek olarak burada ilk 3 gün sürekli tarih ve saate baktığım için zaman hiç geçmiyordu
ama ilk 3 günden sonra ne tarihe ne saate baktım 4 gün daha geçmiş nasıl geçti anlamadım

bi anda sabah bi anda akşam oluyo sanki
bu arada burada playstation cafe bile var yaklaşık 15 tane 52" boyutunda monitör var makinaya 1TL atıyosun 15DK açılıyor çoğu oyun var gta 5 falan
Bu 2 yönden çok iyi kantini olsun cafesi olsun cafede büyük televizyon var tost falan alıyorum karşısındaki masaya açıyorum çalan müziği dinlerken yemeğimi yiyorum zevkli oluyo
bu arada bende ki en büyük gelişme burada
Evdeyken çorabını bi köşeye atarken çıkarıp yatağımı toplamazken dişlerimi fırçalamazken adam akıllı burada hepsini yapar oldum dolabım bile ip gibi evdeki dolaba baksanız dağınık
zaman geçsin diye mecbur yapıyorum burada zaten zorunlu .d
Neyse yine iştima vakti kaçtım ALLAH a emanetsiniz