jumaru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elimde sınırsız robot lisansı var ve 2 yıldır kullanmıyorum öncesinde spin lisansıyla birlikte kullanmama rağmen ayda bir hesap uçuyordu geri bakmayacağız demiştik.
Günün birinde baktık ilerisi de görünmüyor
Diğer yandan işin hakkaniyet tarafı var ki o paranın bereketi olmuyor en azından ben görmedim.
İnternet işlerinde hakkın hukukun peşine düşersek ucu bucağı kaçırırız hocam. Ben paranın bereketini gördüm çok şükür çok hayırlı işlere vesile oldu.

MiniSky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bu yorumlara anlam veremiyorum. Arkadaş bir yöntem anlatmış kazandığınıda ıspatlamış riskleride anlatmış. Yorumlara bakıyorum temiz sitelerden kazanmak varken neden spam. Birisi olayın hak boyutundan bahsetmiş.

Şimdi gelelim emekle açılan sitelere.

Sağlık sitesi açıyorsunuz doktor değilsiniz.
Mobilya sitesi açıyorsunuz hiç bir bilginiz yok
Gelinlik sitesi açıyorsunuz uzman değiksiniz.

Bu örnekler sıralanır gider. Yani hak olayından bahseden arkadaşa soruyorum 200 kelime makale yazmaktan başka o kullandığın materyallerden hangisi sana ait.

Sözde temiz kazananlarada seslenmek istiyorum. Burda kelime oyunu yapacağınıza eteklerinizdeki taşları dökünde insanlar spam yapmasın temiz kazansın.
Duygularıma/düşüncelerime tercüman oldunuz hocam teşekkür ederim.

c1m2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı yöntemi bende kullanıyorum. Bir süre sonra sıkıntıları öğreniyorsunuz siteniz ilk önce 3 ayda tam spam alıştıkça ve bazı şeyleri dğeiştirdiğinizde 6 ay sonrasında 9-10 ay çok rahat bir şekilde spama girmiyor.

illaki çok basit yöntem bu. ama üzerinde bira değişiklik yaptıgınızda uzun süre bu sistemler devam edebilirsiniz. Ayrıca bu spam siteler ile adsense almak çok kolay. Yada benim şansıma öyle oldu. Bütün siteler farklı adsense hesaparında. Adsense nin her zaman banlanma ihtimali vr. Her bir site adsensede farklı bir hesapta oldugundan banlanınca çok büyük kayıp olmuyor.

Bende burada konu açarak hem konudan bir haber arkadaşları bilgim yettiğince bilgilendirip hemde kullandığım yöntemler patlarsa nerede eksik veya nerede yanlış yaptığımı anlamayı hedefliyorum hocam. İlk sitem 4 ay sonra spam yedi. 2. sitem en uzun sitemdi onlarda aynı sunucuda barındığı için komple gitti Neyse bu konuyu detaylı bir şekilde ele alacam zaten spoiler olmasın

isober adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adam kendince birşey geliştirmiş yapıyor. açıkcası spama karşıyım ama bütün haber sitelerinin spam yaptığı bir ortamda biriside çıkıp spamdan ayda 400-500tl hedefleyince adama kızasım gelmiyor heleki bunu translate ve yabancı sitelerle yapıyorsa.

zaten siteden harçlık dışında para kazanan bu parayla ev geçindiren insanları düşünürsek spama bulaşmadan işini yapanlardan ayda 2-3 bin altı kazanan yok e bu arkadaşımızda denemiş kazanamamış en azından harclık çıksın diye spam yapıcam ve bunu anlatıcam diyor, zaten uzun vadeli olmadığınıda belirtiyor bu durumda bence sıkıntı yok. dileyen yararlanabilir onaylamayanda kendi işine bakabilir gelip arkadaşa nasihat vermeye gerek yok sonuç itibari ile normal site yapmayı denemiş.

site işinden para kazanacak adamın ilk açılışta tema domain 5-10k parası gidiyor sonra içerik içinde bir bu kadar harcanıyor e seoyada bu kadar harca toplamda en az 15k ile 30k arasında harcamak gerekiyor. kişide bu bütçe yoksa veya bu riske girmek istemiyorsa mecburen bu tarz yöntemler denemek zorunda kalıyor.

şahsen 1 siteme 40k harcadım en iyi güzellik sitesi oldu hatrı sayılır paralar kazandım tuhaf olan burda spama karşı gelen bazı arkadaşlarında bu sitenin kopyasını yapmış olmaları. hani diyorum burada yorum yazanların bir kısmı bizim spam alanını herkese anlatma düşüncelerimi bu yazılara sebep.

arkadaşım başarılar inşallah spamsız sağlam kazançlar elde edeceğin günlerde gelir.
Güzel dilekleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun.

iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen dediklerine katılıyorum. İnsanların en çok zorlandığı sektörlerden birisi yemek tarifi kategorisidir. Nedenini de söylemek gerekirse orada saçma sapan yazılmış makale sayısı çok azdır çünkü herkes yemek konusunda az çok da olsa bilgili.

Sağlık sitelerine bakıyorum, ansiklopediden açmış yazmış ama hangi kelimenin ne anlama geldiğini bakmayı bırak cümleyi bile başkasına yazdırmış emekten söz ediyorlar.

Arkadaşın anlattığı yöntem tamamen spam yöntemdir ama öyle ama böyle adam anlatmış burada nasıl yapıldığını ve kısa süreli olabileceğinden de bahsetmiş.

Ben normalde spame karşı olan birisiyimdir ama nasıl yapıldığını öğreten kişiye de teşekkür etmeden geçmeyeceğim. Bu işlerle uğraşıyorsanız her türlü şeyi bilmeniz gerekli.
Teşekkür ederim hocam.

Yaptığım/Yapacağım yöntem konu başında belirttiğim gibi spam'ın dibi. Bunu aslında farkında olarak yada olmadan bir çok kişi özgün çalışıyorum diye yapıyor. Devlet sırrı gibi bir şey beklemeyin söylememe sebebim de hem KPSS var hemde şuan bu işe başlayamam dolar çok yüksek. 2.93'ten o kadar harcama yapmak demek kafadan 1 domain parasını kurdan dolayı heba etmek demek. Ayrıca yöntemi konu bütünlüğü bozulmasın diye yazmıyorum. Art niyet arayanlar olursa onlar için not düşüyorum.

Bu kategoriye bakacak olursanız tamamen özgün çalışanlar bile tam spam/manuel spam yiyor. Bir çok kişinin emekleri ve parası Google'ın iki dudağı arasında bir nevi.

Benim planladığım yöntemde en büyük gider wp-robot. Onun haricinde ufak tefek domain, reseller giderleri var. Site tam spam mı yedi? Yenisini açarız. Yeter ki çark kendini döndürecek seviyeye gelsin ki bunun içinde aylık 50 lira kazandırsa bir site o çarkı tek başına döndürür.

Tek sunucu ve tek domain bu yüzden işime yaramaz. Google tüm sunucuyu inceleyip toplu tam spam verebiliyor bunu da gördüm ki en son kurduğum sistem öyle patladı.

Acemiliğime geldi zamanında blogspot açıp unutmuşum onu da sisteme bağlamışım. Google'ı kendi evladıyla vurmak gibi bir şey oldu. Önce blogspot gitti sonra blogspotu bağladığım site en son da tüm sunucu Bu arada uyarayım, blogspotu açtığım mail de gümledi. Yani adsense o maile bağlı olsaydı o da patlardı büyük ihtimal.

Bu konuyu neden açıyorum? R10da vakit geçirmeyi, bilgi paylaşmayı vs seviyorum. E beni normal hayatta bu konularda anlayan insan sayısı yok. Para geliyorsa bana da kur diyenler veya hadi canım sen bizi kandırıyon diyenler var. Burada en azından aynı dili konuşuyoruz ve benim için not defteri gibi şeyler olacak.

Selametle...