MiniSky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bu yorumlara anlam veremiyorum. Arkadaş bir yöntem anlatmış kazandığınıda ıspatlamış riskleride anlatmış. Yorumlara bakıyorum temiz sitelerden kazanmak varken neden spam. Birisi olayın hak boyutundan bahsetmiş.

Şimdi gelelim emekle açılan sitelere.

Sağlık sitesi açıyorsunuz doktor değilsiniz.
Mobilya sitesi açıyorsunuz hiç bir bilginiz yok
Gelinlik sitesi açıyorsunuz uzman değiksiniz.

Bu örnekler sıralanır gider. Yani hak olayından bahseden arkadaşa soruyorum 200 kelime makale yazmaktan başka o kullandığın materyallerden hangisi sana ait.

Sözde temiz kazananlarada seslenmek istiyorum. Burda kelime oyunu yapacağınıza eteklerinizdeki taşları dökünde insanlar spam yapmasın temiz kazansın.
Aynen dediklerine katılıyorum. İnsanların en çok zorlandığı sektörlerden birisi yemek tarifi kategorisidir. Nedenini de söylemek gerekirse orada saçma sapan yazılmış makale sayısı çok azdır çünkü herkes yemek konusunda az çok da olsa bilgili.

Sağlık sitelerine bakıyorum, ansiklopediden açmış yazmış ama hangi kelimenin ne anlama geldiğini bakmayı bırak cümleyi bile başkasına yazdırmış emekten söz ediyorlar.

Arkadaşın anlattığı yöntem tamamen spam yöntemdir ama öyle ama böyle adam anlatmış burada nasıl yapıldığını ve kısa süreli olabileceğinden de bahsetmiş.

Ben normalde spame karşı olan birisiyimdir ama nasıl yapıldığını öğreten kişiye de teşekkür etmeden geçmeyeceğim. Bu işlerle uğraşıyorsanız her türlü şeyi bilmeniz gerekli.