adam kendince birşey geliştirmiş yapıyor. açıkcası spama karşıyım ama bütün haber sitelerinin spam yaptığı bir ortamda biriside çıkıp spamdan ayda 400-500tl hedefleyince adama kızasım gelmiyor heleki bunu translate ve yabancı sitelerle yapıyorsa.

zaten siteden harçlık dışında para kazanan bu parayla ev geçindiren insanları düşünürsek spama bulaşmadan işini yapanlardan ayda 2-3 bin altı kazanan yok e bu arkadaşımızda denemiş kazanamamış en azından harclık çıksın diye spam yapıcam ve bunu anlatıcam diyor, zaten uzun vadeli olmadığınıda belirtiyor bu durumda bence sıkıntı yok. dileyen yararlanabilir onaylamayanda kendi işine bakabilir gelip arkadaşa nasihat vermeye gerek yok sonuç itibari ile normal site yapmayı denemiş.

site işinden para kazanacak adamın ilk açılışta tema domain 5-10k parası gidiyor sonra içerik içinde bir bu kadar harcanıyor e seoyada bu kadar harca toplamda en az 15k ile 30k arasında harcamak gerekiyor. kişide bu bütçe yoksa veya bu riske girmek istemiyorsa mecburen bu tarz yöntemler denemek zorunda kalıyor.

şahsen 1 siteme 40k harcadım en iyi güzellik sitesi oldu hatrı sayılır paralar kazandım tuhaf olan burda spama karşı gelen bazı arkadaşlarında bu sitenin kopyasını yapmış olmaları. hani diyorum burada yorum yazanların bir kısmı bizim spam alanını herkese anlatma düşüncelerimi bu yazılara sebep.

arkadaşım başarılar inşallah spamsız sağlam kazançlar elde edeceğin günlerde gelir.