Awoor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 1998 Doğumluyum. Ve hayat'a bakış açım budur. Tamamen amacımı belirlemek için bu konu'yu açtım dostlarım.

ben inandığım yolda bir uyurgezerin sakınmazlığı ve inadıyla yürürüm
Söz bana ait değildir. adolf Hitler'e aittir ve bu söz sayesinde okul'u bıraktım allah'ın izniyle kendi işlerimi yapacağım.
Sizden 16 yaş büyüğüm ve inanın bana hayat öyle inatla dik başlıklıkla başarılı olunacak bir şey değil.Bir üniversite mezunu olarak ki olmasam da olurdu.Ailem köklü ve zengin ailelerden.Buna rağmen öğrenim hayatımın kişisel gelişim ve sosyal statü açısından çok önemli olduğunu düşünerek üniversiteyi bitirdim.
Madem ki öğrenim hayatınızı bitirecek öz güvene ve kişiliğe sahipsiniz.O zaman size beyefendi diye hitap etmenin doğru olacağını düşünüyorum.
Beyefendi şirketimizin kapısın da duracak güvenlik görevlisi arkadaşlarımızın en az lise mezunu olmasını tercih ediyoruz.İşçilerin başına koyacağımız şef için aradığımız tahsil hayatından bahsetmeye gerek yok sanırım.
Kendi sitelerine bile bu kadar uzun yazı yazmayan şahsımın sizin konunuza bu kadar uzun yazmasının sebebi yaptığınız hatanın büyüklüğündendir.
Hayat sizin taktir sizin.
Not:Adolf Hitler'in hayatına dair sayısız döküman inceledim ve belgesel izledim.Kavgam ve Siyasi Vasiyetim isimli kitablarını kaç defa okuduğumu hatırlamıyorum bile yaşamı ve siyasi hayatı beni de çok etkilemiştir.
Hayata bakış açınızı bir de Hitler'in şu sözünü okuyarak anlayarak yeniden değerlendirmenizi rica ediyorum.Çünkü insanlar tarafından kullanılmamak için eğitim hayatı ve bu eğitim hayatı sonunda alınacak diploma şart.

"Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim."