Evet, biraz problemli bir durum.
Eger ikinizde mesela "Kalem" sitesi acarsaniz, Google aramalarinda "Kalem" yazildigin da, kimin sitesinin icerigi daha kaliteli ve Reklamlari daha saglam yapiliyorsa o basta cikacaktir bu kacinilmaz.
Cözüm olarak, biraz bekleyin. .com sitesinin sahibinin hamlesini bir görün, Eger sizin düsündügünüz icerikle ayni bir alisveris sitesi actiysa üstte dedigim gibi sizin hamleniz daha saglam olmalidir.
Merhaba, Yorumunuz için teşekkür ederim Firmaların Karışmaması açısından Tam 5 Aydır Bekliyorum Karşı Tarafın Hala bi hamlesi olmadı. 2 Ay Daha beklemek istiyorum.
Merhaba,
Projenizi bekletmeye alın. Takipte kalın. .com alan adını almadan yatırım yapmayın.
Kişisel tavsiyedir.*
Dediginiz gibi yatırım yapmadım bekliyorum.
com.tr domaini ile şirket olarak bir iş yaparsanız. Marka tescili sizde olduğu için diğer uzantıları ile aynı sektörde iş yapamazlar.
Hocam merhaba, yorumunuz için çok teşekkür ederim. 3 hafta sonra marka tescil süresinin 6 aylık zamanı dolacak. zamanı dolduktan sonra resmi gazetede yayınlanacak bilgisini verdiler. bu işlem bittikten sonra patent ve isim hakkı her ne prosedürü varsa bunu da yapacam. 2010 yılından beri şahıs şirketi sahibiyim. mevcut sirketin ünvanını değiştirip bu iş için şirketi yapılandırmaya götürcem. bu aşamalar bittikten sonra karşı taraf domaini bana vermezse kendi domaini üzerinden aynı işi yapabilir mi?
Benim tek derdim domaini verirse sıkıntı yok. domaini satma taraftarı değilse aynı sektörde sitesini açıp benle aynı sektörde satış yapmasını engellemek. Mümkünmüdür ?