Dgn
Neye göre oğuz, onu da açıklarsan iyi olur.
Salay
Tam olarak neden salay olduğu da önemli. Neden salay veya neden dgn seçmeliyim - seçmemeliyim.
Merhaba ,
Tartışmasız salay diyebilirim. Neden diye soracaksınız şuan kendime ait sunucularım onda barınıyor ve sorunsuz şekilde tam 15 aydır ilerliyoruz. Koruma bakımından son 1 ay içerisinde yaptığı büyük bir adım ile şuanki korumayı düşüren çıkmadı.
İyi Çalışmalar.
Firewall desteği alıyor musunuz? Firewall konusunda nasıllar bu çok önemli.
@Netiyi;
Mustafa beyler ile bu konuda çalışıyoruz Anında Hosting firması olarak sunucu ve firewall konusunda gerçekten kaliteli hizmet sağlıyorlar.
Kendilerinden Layer3 , Layer4 ve bazı müşteriler için Layer7 koruması temin ediyoruz. Layer7 korumaları gerçekten çok etkili kendileri ile bu konuda çalışabilirsiniz.
Diğer firmalarda kötü firmalar değiller Salay ve DGN firmasının yaptığı yatırımları göz ardı etmemek gerek ancak kullanmadığımız için olumlu/olumsuz bir yorum belirtemeyeceğim.
Netiyi Telekomünikasyon Ltd. Şti. firması Firewall konusunda Firmamızın önerdiği çözüm ortaklarından bir tanesidir.
Netiyi firması şuanda gerçekten iyi bir kurumsal çizgide ilerliyor. Ancak en son "kendi sunucumu aldığım için" ayrıldığımda gece sistemlere bakan arkadaş bilgisizdi ve firma sahibi mustafa beye ulaşmak imkansızdı. SSL ile ilgili yaşadığımız bir soruna mustafa bey olmadan çözümleyemiyorduk. Bu aşamada firewall için pek güvenebileceğimi sanmıyorum. Ancak hosting, reseller, vps vds veya dedicated vb hizmetler konusunda netiyi çok kaliteli hizmet sunmaktadır.
Bugüne kadar DDOS veya benzer saldırılar için bir sürü firma ile çalıştım ama en çok memnun olduğum firma koddos.com
DDOS saldırında anında önlem alıyorlar, Pahalı firmadır ama hakkını verirler aldıkları paranın.
DC Türk olmalı.
Başka firewall desteği alan bir müşteri yorumu var mı?
Yorumlar için teşekkürler,