biraz da Kod bilgisi olması lazım bunun için aslında Baslık etiket resim clas ları belli bunlarıda oto tanımlasanız güzel olacak şahsen ben hiç kod bilmiyorum bu konuda başarısız ola bilirim sistem harika birde dikkatimi cekti cekilen resimlerin üserine geldiginizde video da karşı sitenin linkleri cıktı sanki
Merhaba. Söylediğiniz gibi videoda görsellerin üzerine gelince hedef sitenin linkleri çıkıyor. Fakat "bul ve değiştir" özelliğini kullanarak görsellerin linklerini kaldırabilirsiniz. Bunun için dokümantasyonda "Bul ve değiştir seçeneklerini anlamak" bölümüne bakabilirsiniz. Tam da bahsettiğiniz problem için bir anlatım mevcut.
Kod bilgisi konusunda haklısınız. Fakat bu söylediğiniz gibi detaylı bir kod bilgisi gerektirmiyor. CSS seçicileri nasıl kullanacağınızı bilmeniz çok büyük oranda yeterli olacaktır. CSS seçicileri öğrenmek çok kolay ve bu konuda birçok anlatım mevcut. Emin olun, CSS seçicileri öğrendikten sonra istediğiniz bir site için ayarları yapmak yaklaşık 30 dakikanızı alacak.
Otomatik olarak bazı seçicileri tanımlama konusu da biraz zor aslında. Çünkü her sitenin farklı tasarımları var. Hatta her sitenin farklı kategorilerinin bile farklı tasarımları olabilir. Bu da otomatik olarak tanımlamayı zorlaştıran bir durum. Bu eklentinin en önemli avantajı otomatik olarak tanımlama yapmadan kontrolü tamamen size vermesi. Böylece sınırsız sayıda site için kendi botunuzu kendiniz tanımlayabilirsiniz. Hedef sitenin tasarımının değişmesi durumunda da anında müdahale edebilirsiniz.