Oferta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mrb arkadaşlar, belki yeri değildir ama yardımınıza ihtiyacım var. 2 haftadır falan hiç kendimde değilim. sürekli uyuma isteği, baş dönmesi, unutkanlık ve denge kaybı var. bazen saçma bişeyden ağlayasım geliyor. hiç sinirlenmeyeceğim duruma sinirleniyorum. sokakta dolaşıyorum ruh gibiyim resmen. sanki yaşadığım an hayal gibi geliyor. biriyle konuşuyorum cümle kuramıyorum. internette araştırdım sanırım depresyon belirtisiymiş. ailemde hiç anlamıyor beni çok çaresiz durumdayım. hiç böyle bir şey yaşamadım. intihar bile geçiyor aklımdan nasıl kurtulabilirim pskoloğamı gitsem :S
Aşağıda yer alan önerileri mutlaka uygulayın, tecrübe ile sabittir. 1 hafta içerisinde düzelirsiniz. Geçmiş olsun.

• Mevsim değişikliğinden dolayı bu sorunları yaşıyor olabilirsiniz.
  • Eğer çok fazla sigara ve alkol içiyorsanız anında kötü alışkanlıklarınızı bırakın sonra isterseniz tekrar başlayabilirsiniz.
  • Havasız ortamda kalıyorsanız odayı havalandırın ve gün içerisinde dışarıya çıkarak en azından yarım saat hava alın.
  • Günde 1 tane ağrı kesici ilaç için.
  • Su tüketiminiz az ise arttırın, normal ise yine arttırın mümkünse su soğuk olsun.
  • Yatış kalkış saatlerinizi acilen düzeltin ve çok geç kalkmayın.
  • Stres, yaşadığınızın sorunun temel kaynağı. Canınız birşeye sıkılmış olabilir, birşeyi dert etmiş olabilirsiniz. Sosyalleşerek kafanızı dağıtın ve probleminizin üstüne gidin ve çözün.
  • Sebze ağırlıklı beslenin.