Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Algoritma bence alan adı anahtar kelime popüler uzantı ile seo yerine alan adı ve uzantı seo ya dönüyor. Ve ilintili türevleri de etki ediyor. Örneğin Bjk.fm'in bjk tv izle kelimesinde şu an için 3. Sayfaya gelmesinde ufak da olsa 1 artısı olduğunu düşünüyorum oyun için site yapacaksanız heleki yurtdışına hitap edecekseniz game uzantı com uzantıdan bile etkili olur bence!
Evet alan adı ve hatta uzantı aşırı önemli şuan. Bunu kendi testlerimde de gördüm. Ama örneğin ben İstanbul'daki kafelerin tanıtımını yapacağım ingilizce olarak. Hedef kitlem de ingilizce aramalar olacak. Bu durumda hostingi yurt dışında açmam lazım mantıken.... Hostingi yurt dışında açtığımda ise local seo mantığına ve istanbul almaya aykırı. Oyun yapmıyorum bu arada )

Merakım ve sorum, bu durumda hostingi yurt dışında mı açardınız, yoksa türkiye'de mi...?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:38:49 -->-> Daha önceki mesaj 18:37:54 --

investigator adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 mayısta belli olmayacak mı? Nasıl geçtiler? Şu an aktif istanbul domain var mı? Bende başvurdum, sonuç bekliyorum.
10 mayısta açıklanıyor, eğer sizden önce kayıt eden olmadıysa sizin olacak. Fakat eğer markanız varsa zaten 1 ay önce kayıt hakkınız vardı, arkadaşın müşterileri muhtemelen öyle yaptı.