Selamun aleyküm 04.05.2016'da teslim oldum Çanakkaleye düştüm 116. jandarma
cezaevi jandarmaları eğitiyolar 2. koğuştayım ortam on numara bitane mustafa komutan var görseniz muhabbetini krize sokuyo gülmekten şive süper
neyse bugün bana bir şey çok koydu
Mustafa değil farklı bir komutan dediki iştimadayken
Aranızda iyi klavye kullanan var mı bilgisayar kullanmayı bilen
Elimi kaldırdım hemde 2 el istekli bir şekilde

sallıyorum görsün diye
neyse gördü çağırdı nerelisin v.s sordu söyledim sonra ne yapabildiğimi v.s sordu
Dedim - yazılımcıyım - webmasterlik yapıyorum - online gelir sağlıyorum - iyi bir gelirim var - ne kazanıyosun dedi ortalama verdim işe göre değişiyor bazen 5 bin aylık bazen 6 işte ( adsense - script satma - web sitesi açıp satma bu şekilde bu kazanç bunu söylemedim tabi detaya girip )
neyse dedi Word Excell biliyor musun ? biliyorum komutanım dedim
Hızlı yazı yazabiliyor musun ? Gözlerim kapalı yazarım komutanım dedim
Nasıl dedi ? Dedim komutanım şuan bana söylediğiniz kelimeleri eş zamanlı yazacak kadar hızlı yazabiliyorum dedim sonra komutan çavuşa dedi bu çocuk çok istekli arzulu denesek mi falan çavuş bir kaç soru sordu cevapladım doğru bir şekilde datapse nedir demişti basit bir soruydu
neyse cevap verdim dedim kesin seçecek çok isteklisin ama geç bakalım yerine dedi çok bozuldum
Yemekhanede karşılaştım komutanım test edin pişman olmicaksınız
gülümsedi yerine geç yemeğini ye dedi adama kıl oldum anasını satim
yazıcı olsaydım meslekci grubuna dahil oluyordum 1 ay sonra acemi birlik bitiyodu şimdi meslekci grubuna dahil olamicam 2 ay acemi birlikte durmak zorundayım
sizce Ustabirliğinde yazıcı yada bilgisayarla alakalı bir şey yaparlar mı beni 2 ay sonra ?
kusura bakmayın askerlikte zaman hiç geçmiyor ALLAH tan internet kafe var saat 5 ten sonra oturabildiğimiz oturdum bu yazıyı yazarak zaman harcıyorum sıktıysam kusura bakmayın ALLAH 'a emanetsiniz