Kardeş arkadaş çok az istemiş bana 2012 fiyat linea (albea da olur) alırsan... Sana onaylatayım [emoji1] [emoji2] [emoji2] [emoji2] kardeş bu dediğim işin espirisiydi...
Kendin neden onaylatmıyorsun? Biraz uğraş ve kendin öğren... Ayrıca değil 3 bin tl çook hatta 500 tl bile çok, emin ol iş yerinde benim çalışma sitemim değişmeseydi, sırf şu paraları isteyen arkadaşlara inat sana bir çay parasına yapardım...
Yeminle söylüyorum yazık bukadar vicdansızlık olmaz.....
HUAWEI P7-L10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam zaten sayfanın begenısı 5.500 lerde bısey ben karisması olsun insanlar daha ılgı gostersın dıye onaylatıcam satsan 50 lira etmicek sayfaya ılerleyen zamanlarda markalastıracagım ıcın dursun dıyorum adam benden 3 tane agraı maas ıstıyor hayır bana soylesın gıderım su su su su desın vereyım 5 bın vereyım ama adamın gıderı yok bunlar hep yapan kısının az sayıda olmasından oluyor 3 -5 kısı var anasıyorlarmı napıyorlarsa artık 3 bın 5 bın dıyelım dıyorlar baska yapanda olmadıgı ıcın kekleyebildiklerini kekliyorlar kaldın bırak öye gıder 3 tane 1ay aç doyururum 3 bın tl ye daha faydalı olur