Bu konu bizim koruma konumuz değil karıştırıyorsunuz. Siz bir iddia söylediniz hizmet aldım diye. Bende kontrolunu sağlamak istiyorum. Test için bir konu açtığımızda gelip bunu konuşabilirsiniz. Bunun dışında burada yaptığınız tamamı ile ticari karalama.
Ayrıca bizde network talep etseniz de yurtdışı kapaması yapılamıyor. Çünkü zaten Superonline ve Turktelekom operatörleri ile yurtdışı kapalı çalışıyoruz. Voxility tarafında ise community /32 black hole kabul etmiyor . Bununda adı RTBH dır . Voxility nin community cihazlarında /24 or nolonger tanımlıdır.
Bunlarda CCNA düzeyinde network bilgisidir. R10 da dialoglarda genç elinde 2 yazılım ile firmaları karalayan arkadaşları temizlemenin yolunu yıllardır konuşuyoruz ama bir türlü bulamadık.
Neyse sizden rıcam bizim burada bir iddiamız yok iddiamız olan bir konu açacaz testinizi orada yaparsınız. Bize madem bir iddianız var bilgilerinizi gönderin ya da daha fazla yazmayın çünkü iddia sahibi sizsiniz ve markamızı karalamaya gidiyor konuşmanız etik değerlerinizi koruyun
Cahitçim sen layer3-4'lere atladın, bizim konumuz Layer7 idi ama
Voxility'nin nasıl çalıştığını emin ol senin kadar bende biliyorum, amacım marka karalamak falan değil, geçen gün yine facebook sayfası altından bir gönderi yaptın yine kapattılar siteni.
Onlardan da bahsettin mi kullanıcılarına?