bende sunucu almak istiyorum. Paketlerinizi görebilirmiyim ?
Sitemizden bir destek bildiirimi gönderirseniz yardımcı olmak isteriz
Hahahahah

R10 ruhu bu işte yaa

)
Vur dersin öldürürler

hahhaaha
Maalesef ölen kalan yok , Biz sitemizde çalışma yapıyoruz sadece hedef olan site hiç kapanmadı zaten
bu da networkumuz :

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:58:14 -->-> Daha önceki mesaj 11:54:52 --
Hizmet aldığınız layer7 nin "L" sinden anlamaz, daha önce kendilerinden hizmet almıştım sadece aldığımla kaldım.
Biz bugüne kadar madur olan bir müşterimizi hatırlamıyoruz. Ve şu anda game tracker da dünyada ilk 100 listeye girmiş türk oyunun 60ı en az bizde barınıyor. Bu konuda 1 Milyon TL den fazla yatırım sahibiyiz ben bu söylediğinize inanmıyorum.Bizden değil müşterilerimizden hizmet almış olabilrsiniz , almış olduğunuz atağın paketini kabul etmemiş ılabilirsiniz ya da sunucunuzun yönetiminde yaşanan sorunları bizi sorumlu tutmuş olabilirsiniz ama gerçek olan bu sektörün büyük bölümünü biz koruyoruz bu durumda sizin maduriyetinizin sorumlusu olmamız zor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:59:23 -->-> Daha önceki mesaj 11:58:14 --
Sizin müşterilerinize sattığınız sunucular Salay Telekom da mı barınıyor ? Bu sunuculardan mı hosting satışı yapıyorsunuz ?
Ben Manisalıyım iki evim var Manisa da sizin yatırım yaptığınız kurum nerede hocam.
SPDNet , Salay Telekomun devamıdır. Organize sanayinin girişinde yerimizi randevu alarak ziyarete gelebilirsiniz.