1 adet sipariş geçtim. İnşallah güzel performans alırım.
Siparişim teslim edildi.Destek taleplerimi çok ilgili yanıtladıkları için teşekkür ederim.İlk defa bu alanda çalışacağım için heycanlıyım.Teşekkürler cloudbunny
Cloud Reseller Hosting satın aldım. Önder Bey gayet ilgili ve tüm sorularınıza cevap veren birisi, teşekkür ediyorum. Siteleri taşıdıklarında ve açıldıktan sonra hız v.b. konularda da yorumu güncelleyeceğim.
Edit;
Opencart, Wordpress ve HTML tabanlı sitelerim var, hepsini taşıdık, açtık. Sayfa geçiş hızları, veritabanı hızlarında gerçekten iyi bir yükseliş oldu.
Reseller Hosting siparişimi bugün verdim.
Umarım sorun yaşamayız.
Sık sık hosting değiştirmek hem benim hem müşterilerimin çok canını sıkmaya başladı.
Memnun kaldığım takdirde firma değiştirmeyi düşünmeyeceğim.
destek taleplerine hemen cevap veriyorlar mutlaka şans vermelisiniz gayet iyiler
Sipariş ve değerli yorumlarınız için teker teker teşekkür ederiz. Sizleri memnun etmek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Herhangi bir soru, görüş veya ihtiyacınız olursa ilk önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin lütfen. Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Saygılar!