cxc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşım özgün yazmak rekabet içerisinde olduğun site ile arandaki farkı açacaktır. Sadece özgün yazı girerek olmuyo bu işler.

O siteye 2 tane pr8 siteden link ver bakalım ne oluyor o makale.

Google algoritması PR üzerine kuruludur. Yani PR yüksek siteden alacağınız tanıtım yazıları, 60 tane siteden 29tl ye aldığınız tanıtım yazılarından daha etkili olacaktır.

Özgün yazma ile olsaydı bugün blogların tamamı ilk sayfalarda olurdu.

Özgün yazı,
backlink,
Sosyal Sinyaller

Yukarıdaki 3 ü olmadan sadece bir printer olursun.
Bu fikrinize saygı duymakla birlikte kesinlikle katılmıyorum. PR si 6-8 arası bi dünya siteden çok çok ucuza link bulunabilir ama beş para etmiyor malesef. Diyeceksiniz ki o zaman o sitelerin içi boş. Yok yıllanmış haber siteleri var pr si gayet iyi ama değil 2 , 10 linkte alsanız işe yaramıyor. Yarıyorda öyle ilk sayfa falan değil.

Sosyal sinyaller çok daha önemli PR den. Çünkü temel fikir şu; eğer sizin yazdığın yazıya gelen okuyucular aradıkları bilgiyi diğer benzer sayfalara oranla sizin sayfanızda buluyorlarsa ve gerçekten hiç bir spam çalışma olmadan gerçekten yarar sağlıyorsa işte o durumda zaten yeterince hit gelmeye başlıyor.

Artık Google bir url veya h1 yer alan anahtar kelimelerinizin farklı kombinasyonlarınıda doğrudan yükseltmiyor. Tam isabetli arama sonuçları üretiyor. Her varyasyon için farklı yazılar veya aynı yazı içinde gelişmiş türetilmiş başlık çeşitleri doyurucu şekilde olmak zorunda.

Her zaman söylerim özgünlükten bizim anladığımızla arama motorunun anladığı arasında fark var. Aynı 500 kelimeyi kullanarak yazılacak farklı 500 yazıda algoritma kurallarına uymuyorsa özgün olmuyor. Aynı şeyi anlatan yazılar özgün olamazlar. Aynı konuyu daha ilgi çekici okunaklı anlatanlarsa özgün olabilirler.

İş artık makale yazdırmak değil gerçekten yazar olmakla alakalı. Yapay zeka algoritması artık iş başındadır ve doğru anlaşılmadığı sürece makaleler özgün sanılmaya mahkumdur.