10000 liraya daha güzel bir yazılım hazırlatabilirsin hocam emin ol. Tüm eklentileri vs sana ait olsun. 15000 olsun temiz olsun

yıllık yenileme ücreti yok bir şey yok.
Hocam onuda düşündük ama bu konuda devamlı destek alabileceğimiz bir firma şart yazılımı yaptırdıkdan sonra tedarikçi ile herhangi bir pürüzde ekstradan işlemler için para ödicez onlarda ihtimal dahilinde .
TiciMax'in destek konusunda ciddi sıkıntılarını olduğunu ben de duydum. Hem de iki gün önce.
Bende o yönde duyumlar aldım ondan konu açma gereksimi duydum.
Kardeşim ben yaklaşık 6 senedir e ticaretle ve internet sektörüyle ilgili konularda danışmanlık veriyorum. Şuanda aktif olarak 4 tane e ticaret sitesine hizmet veriyoruz bunlardan bir tanesi tamamen kendi özel yazılımımız diğer 3 tanesinde de ticimax alt yapısını kullanıyoruz. O 3 taneyi baz alarak konuşursam eğer ticimax'tan son derece memnunum ve bu siteler bize gerçekten para kazandırdı.
Başka firmalarla da çalıştık sadece platinmarket değil bir sürü bu işle uğraşan alt yapı sağlayan firma var ama en sorunsuzu ticimax çıktı aralarından ve hepsini ticimax'a taşıdık. Orda çalışanlarla hiç yüz yüze görüşmedim bu arada, ya telefonla görüştük yada panel üzerinden destek istedik anında yardımcı oldular. Adamlara bi gece yazdım çat diye cevap geldi hemde bir şey istemiştim yapmaları için, yuh dedim.
Ben, işte şunu istedik yardımcı olmadılar bunu istedik yardımcı olmadılar diyenlere şu gözle bakıyorum; kardeşim sen bu işten anlamıyorsun o zaman. Sen adamdan olmayacak bir şey istersen adamın sistemi buna müsait değilse yapamaz tabi ki. Bir yerden hizmet alınıyorsa eğer o adam senin bütün isteğini karşılayacak diye bir şey yok. biz 10 tane özellik istediysek 7sini 8'ini yaptılar yada başka alternatif sundular. Seo konusuna gelirsek eğer kardeşim o konu bambaşka bir konu, temel seo için alt yapısı yeterince mevcut ticimax'ta.
Teknik özellikleriyle ilgili vs bir sürü detaylar var onlarıda özelden sormak istersen yardımcı olurum.
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim aklımda dedikleriniz herhangi birşey aklıma takılınca özelden soracağım teşekkür ederim .