Merhaba arkadaşlar şu 1 hafta içerisinde kendi kullan at sektörümüz için hazır bir e-ticaret yazılımı temin edeceğiniz 10 gündür araştırmalar ve elemeler sonucunda Ticimax ve Platinmarket üzerinde karar kıldık .
Platinmarket standart tema olarak bana çok başarılı geldi gayette basit ve kullanışlı özellik konusunda ticimax in altında kalmakta seo konusunda başarılı olduğunu duymuştum ama ticimax ile kıyaslar isek ne kadar başarılı olur bilemedim.
Ticimax ise site içi kampanyalar olsun bir çok ince ayarlamada daha üstün css ye müdahele edebiliyorsun ve kendi bünyesinde barındırdığı hosting de 2 katı daha fazla trafik olanağı sağlıyor. ama tema bakımından pek beğenmedim belki biraz uğraşılsa güzel birşeyler çıkabilir gibi
Ticimax Special paketi 5000 tl
Platinmarket large paketi 1500 tl
aralarında büyük fiyat farkı olmasında rağmen ticimax araya tanıdık felan girince ikisininde fiyatı aynıya denk gelmekte birazda bize fiyattan ziyade işlevsev yönü gerek yoksa ikisininde hersene yenileme ücreti aynı
Kafam çok karışık hangisi seo anladımda daha güzel işler çıkarır destek konusunda hangisi daha başarılıdır. Bilgilerinizi ve deneyimlerinizi benim ile paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Eski konulara baksa idin keşke diyenler olur ise hemen hemen tüm ecommerce yazılım konularını inceledim ama tatmin edecek pek bi cevap bulamadım. Opencart ve magento gibi yazılımlar düşünmüyorum engin tecrübelerinizi ve yorumlarınızı ona göre belirtirseniz çok sevinirim.
iyi forumlar..