grafiking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben ve teklif veren diğer arkadaşlar "trade sayınızı göz ardı ederek" zaten olumlu bir tavır sergiliyoruz. Sizin de karşılık olarak, güven göstergesi adına bir miktar ön ödeme yapmanız doğru olacaktır. 0 trade sayınızla en azından bu platformda, belirttiğiniz şartlar dahilinde biraz ılımlı davranmanız gerekiyor bence.
Evet haklısınız. Trader sayım 0 evet ve ama bundan önce 2 grafik işi verdim. Bunlardan birisi yarım kaldı. İlk grafik işimden gayet memnun kaldım. Ön ödeme yapmadan işi tamamladık. İş tamamlandıktan sonra paranın tamamını grafikerin hesabına anında aktardım. İş yaptığım kullanıcı: Sivatoras. Yarım kalan grafik işinde ön ödeme yaparak işi başlatmıştım. İstediğim grafikler, mobil çocuk oyunu içindi. Grafikleri çizmeye başlayan arkadaş çizdiği grafikleri gösterince, daha fazla devam etmek istemedim. Öyle grafikler ancak grafikerlik yapmayan birisi tarafından çizilebilir. O kadar kötüydü. Ama işe başlamadan verdiği referanslar bir o kadarda iyiydi. Çizilen grafiklerin kötülüğünden ötürü işi iptal etmemin ardından, doğal olarak yaptığım ön ödemeyi geri alamadım. Kaldı ki işin henüz başındaydık. Sadece 1 tane karakter çizilmişti. Ve bu karakter için ödediğim tutar, toplam tutarın yarısı idi. Bu benim için birinci ders oldu. Peşinden gelen bu site işinde yaşadığım iki talihsizlikte bu dersi destekler nitelikte olduğundan bu şekilde bir karar aldım. Şuan bu kararı almamın nedeni başlattığım 4 işten 3'ünün üzücü bir şekilde olumsuzlukla sonuçlanmasıdır. Ben herkesin aldığım bu kararı kabul etmesini beklemiyorum zaten. Konunun ana yazısının en altına da bu notu bu yüzden düştüm; "Tekliflerinizi yukarıdaki durumları göz önünde bulundurarak yapın lütfen."

İyi çalışmalar.