musti_com adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz ciktinizmi daha once ? Cunku anlattiginiz kadar kolay degil, gideceginiz ulkede kalacaginiz yer, kalacaginiz yerdekilerin gelir durumu, v.s bir cok sey isteniyor, bunlari karsilayamanlara vize verilmiyor.

Lufen birsey yazmadan once konuda hakkinda bilgi sahibi olun..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:49:14 -->-> Daha önceki mesaj 21:47:03 --

Bunu ongorebiliyorsak ilerde sorun olmamasi icin gerekli calismalarin ve planlamaninda yapilabilecegi anlamina gelir.
Evet yurt dışına çıktım, avrupada yaşadım, uzun bir süre dil öğrenimi gördüm, ve neredeyse dünyanın her yerinden arkadaşım bulunuyor...

Kalacak yer otel yada dil okulunun hosteli yada yurdu oluyor, yani o konuda da sıkıntı yok

Parayı gösterdiniz mi, her ülke vize veriyor, hatta direk para ile vatandaşlık bile alabiliyorsunuz...

Benim Maltada bulunduğum dönemde, malta vatandaşlığı 625.000 Eur'a alınabiliyordu, yani avrupa vatandaşlığı...(Malta AB üyesi schengen bölgesidir.)

Benim demek istediğim zaten parayı gösteremiyorsanız, yani paranız yoksa vize olsun olmasın siz avrupaya gidemezsiniz... Yani vizenin gerekip gerekmemesi bir şey değiştirmiyor...

Hem ben vize işleriyle uğraşmıyorum, aracı kurumlar bulunuyor, hatta konsolosluğa bile gitmiyorum, benim yerime her şeyi hallediyorlar, vize basılmış pasaportum kargoyla kapıma kadar geliyor

İsterseniz telefon numaranızı verin size, bulgaristan için üniversite + dil okulu vizesi, belarus için vize ve dil okulu, rusya için vize(öğrenci olarak gitmek için gerekiyordu), almanya için vize ve üniversite, malta için vize ve dil okulu anılarımı anlatayım

Herkesi kendiniz gibi yada çevrenizdeki insanlar gibi düşünüp, biz yurt dışına çıkamadık yada çok zor çıktık, öyleyse bu da çıkamamıştır diye ön yargıya varmayın...

Sizin aklınızdaki limitler, engeller, sizin limitlerinizdir, limitleriniz beni bağlamamaktadır...

Size göre zor olan bana göre çok basit olabilir...

Ahkam kesene kadar siz bilgi sahibi olun, tanımadığınız kişiler hakkında bu şekilde konuşmayın...

Siz yurt dışına çıktınız mı?