Vizelerin kaldırılacak olması iyi bir şey tabii ama vize aslında çok da büyük sorun değildi...
Zaten maddi olarak yurt dışına çıkabilecek insanlar çıkabiliyordu, vizelerin kaldırılmasıyla sadece 60 euro + randevu ücreti tasarruf edeceğiz, bu paramıydı sorun
Bu vizelerin aldırılması için kabul ettiğimiz şartlara bir bakın, keşke vizeler kalkmasaydı da bizde o maddelere imza atmasaydık...
Muhtemelen ticari seyahatler için vize istenilecek, örneğin Almanya da Fransa da fuar var katılmak istiyorsunuz vize almak durumunda kalacaksınız...
Siz ciktinizmi daha once ? Cunku anlattiginiz kadar kolay degil, gideceginiz ulkede kalacaginiz yer, kalacaginiz yerdekilerin gelir durumu, v.s bir cok sey isteniyor, bunlari karsilayamanlara vize verilmiyor.
Lufen birsey yazmadan once konuda hakkinda bilgi sahibi olun..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:49:14 -->-> Daha önceki mesaj 21:47:03 --
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan
Türkiyedeki Suriyeli göçmen sayısı 2 milyon 733 bin 784, 26 geçici barınma merkezinde kalan Suriyeli sayısı ise 282 bin 815e ulaştı
Ben kendi partimin il yönetimi toplantısında 3 milyonluk bu sayısının 2020 yılına kadar 5 milyonu aşacağını ve ülkemizin en büyük 2 sorununun terör ve mülteci sorunu olduğunu vurguladım.
Ön görülerimin tutması ile tanınıyorum ne yazık ki.
Sizden ricam zaman kimi haklı çıkaracak bekleyip görelim...
Bunu ongorebiliyorsak ilerde sorun olmamasi icin gerekli calismalarin ve planlamaninda yapilabilecegi anlamina gelir.