Merhaba arkadaşlar şu an sinirimden klavye tuşlarına vura vura yazıyorum. Ben bu firmadan işini yaptığım bir kişinin domainini satın almak istedim. cazip geldi 1 $ a olan domain fiyatı ve aldım, fakat kredi kartı ekstresi geldiğinde fark ettim ki 3 nisanda aldığım domain için 1 $ fatura keserken hiç haberim olmadan 4 nisanda 44 $ lık mail kutusu için ücret kesmişler. bunun için hiç bir şekilde ödeme izni verdiğimi hatırlamıyorum, mail attım firmaya fakat aradan 1 ay geçmiş sanırım para yalan olucak. aman diyim siz siz olun sürekli kulllandığınız firmalardan vazgeçmeyin.
Domain alirken cikan tekliflerde yanlislikla mail kutusu servisi de secmis olabilirsiniz. Bir ihtimal sadece.
Firmaya mail atmayin, onlari arayin ve hemen aninda yardimci oluyorlar.
Yanlislikla aldiginizi, iptal edip paranin iade edilmesini isteyin. Skype'tan ucretsiz olarak aramistim onlarin toll free numaralarini 3-4 ay once. Bir windows host gerekli olmus ve satin aldim ama sonra scriptimizi yazan yazilimci arkadas bakti ve istenen birkac ozelligin o host paketinde olmadigini soyledi. Aradim ve en fazla 1dk beklemeden sonra destekten biriyle konustum, kisa kisa 3-4 cumleyle sorunumu anlattim. Tamam dedi ve iptal etti. ertesi gun para karta iade olmus.
Klavyenize vura vura yazmayin, sakin bir sekilde arayin, derdinizi anlatin ve sorgusuz sualsiz yardimci oluyorlar.