SHaDeWRoX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cumartesi günü gönderdim ben 1400 TL yi 1000 TL de ürünü alınca gönderecektik tamam dedik sonuçta benimde malım olsa önce ben parayı isterim baktım arkadaş 5 yıllık üye trader konusundada sıkıntı görmedim gönderdim pazartesi kargolanacaktı akşam oldu bana kargolandı dedi bende takip no bekliyorum sabah oldu takip no yok son mesaj attı bizim eleman verdim demiş korkusundan aslında vermemiş bende 1 saat içinde kargolayabilirse kargolasın yoksa iade istiyorum dedim oda bugün kargoya vereceğim dedi neyse 17.15 te bana kargo takip no attı giriyorum bulunamadı diyor sorguluyorum neyse gece dedim ki gönderdiğiniz kargo faturasını bana gönderin tamam hacım dedi bekle bekle yok hala cevap yok konusuyoruz anlayışlı davranıuyor bende elimden geldiğince anlayışlı davrandım sonuçta 1400 TL gönderdim kolay kazanmıyoruz parayı böyle davranılmaması lazım ne kadar mantıklı açıklama olursa olsun mağudurum ben
Arkadaş bu konuda çok haklı ben gerekli açıklamaları yaptım 1400 tl göndermişti ben geri 1700 tl ödeme yaparak onu magduriyetini kaldırmış olacak kendisinden çok özür diliyorum.