StyleWaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun değil üstadım ülkemizdeki yönetim biçimini beğenmiyorsanız vergiler çok geliyor ise başka ülkede de yaşayabilirsiniz. Seçim sizin, şuan ki yönetimi beğenmiyorsanız x kişisine oyunuzu sallayabilirsiniz.
Neden bu ülkede alınan vergilerle hizmet yapılamıyor diyorsalar şuanki hükümet önceki hükümetler veya diğerleri neden hükümet kurmak için seçim öncesi 3 ay gece gündüz uyumadan geziyorlar?

Ve neden ben ülkemi terk edecekmişim? Sadece kendi kesesini düşünen yöneticiler var ve bunların yanlışlarına karşı durduğum içinmi kendi öz vatanımdan ayrılacağım?

Sizin mantığınızla bakarsak atıyorum x parti gidip y parti geldiğinde sizinde bu ülkeyi terk etmeniz gerekiyor.

Her şey bir yana ölünce nefsim için olan hesapları verdikten sonra ben benim yaşadığım dönem içerisindeki tüm yöneticilere Allahın huzurunda yaptıkları haksızlıkların hesabını soracağım benim hatam varsa bunlarında hesabını vereceğim.

Fakat anlam veremediğim şey sankü Türkiye Cumhuriyeti toprakları bu zihniyetin tapulu malıymış gibi ve bu zihniyeti tutanlarda sanki bunların muazzaf subayı gibi bana ve benim gibilere ülkeyi terk et diyor.

Kusura bakmayında bu zihniyettikler bu ülkeyi 1 dünya savaşına sokup mahvettiklerinde benim zihniyetimdeki insanlar bu ülkeyi kurtardı. Bu ülke şuanki, önceki ve sonraki hiç bir hükümetin tapulu malı olmadığı gibi bu dünyada olmasada Allah huzurunda hepsi hesabını verecektir.

Siz de bu adamları beğenebilirsiniz saygı duyarım. Fakat bu adamların askeri yaveri gibi davranıp ülkede babanızın tapulu malıymış gibi bana bu ülkeyi terk et gibi düşüncesizce kurulan bir cümle kuramazsınız.