Konu baltalama olduğunu düşünmüyorum ancak nacizane fikrimi belirtmeden geçmek istemedim. 20 nisan da kurduğunuz grup 240 bin kişi olmuş. Ayrıca sanmıyorum ki bu fiyata alıcı bulunsa bile ki bence imkansız bu fiyatta bir alışverişi 9 günlük bir üye ile kimsenin yapacağını sanmıyorum
burada 9 gunluö uyeliğimi tartişmicam alan kişinin sorunu gelir buraya soyler ben alicam boyle boyle referanslarim mevcut değerli musterlerim var bu işide yapiyorum 20 nisanda acilmis olmasi sorun tesgil etmez işi bilmediğin burdan belli gunde 50 bin uye cekiyorum boyle 1 m grup kastim kendime ve musterime size neyi ispatliyim ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:10:21 -->-> Daha önceki mesaj 04:08:02 --
zorla satmiyoruz usta 5 lira kasanlar mevcut isyanini onlara dile getir baltalama yapma zorla satmiyoruz
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:11:22 -->-> Daha önceki mesaj 04:10:21 --
350.000tl olur mu ? r10'a çoluk çocuk kaydolursa olacağı budur.
olur usta uyelik sorun olursa dostlarimizi araya sokabiliriz problem değil onlarda forumda bayadir bulunan insanlar