OnurTürk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi burada biraz ağır konuşacağım onun için darılıp gücenmeyin sonra.

Şöyle bi 6-7 sayfa okudum konuyu ve kimisi vakti zamanında iyi kazandığını şimdi kazanamadığını,kimisi de bugüne kadar hiç başına gelmediğini ve ilk kez olduğu için motivasyonunun gittiğinden bahsediyor.

alışacaksınız buna,alışmalısınız daha doğrusu.Google kimsenin malı değil google google'ın malı.ben aşağı yukarı 8-9 senedir bu işi yapıyorum ekmek yiyorum.Siz daha google a güvenilemeyeceğini öğrenemediyseniz,benim gibi milyarlar kazanıp milyarlar harcamadıysanız bu sektöre,yemeniz gereken çok fırın daha ekmek vardır.Psikolojik olarak google cezalarına baştan hazır olmanız gerekiyor bu bir.ikinciside, "keh keh keh, 1 site aççam ben spamcılar gibi olmucam onun üzerinden yürücem süper olcak ekmeğini uzun süre yicem" gibi bir hataya düşmeyeceksiniz.

eğer işiniz seo yapıp para kazanmaksa (google botlarını kandırmaktır bu işin asıl adı) değil bir site,kıçı sağlama almanız için en az 10 site açmanız gerekiyor.

ben çok denedim arkadaşlar,bir site açayım domaini,hostingi,eklentileri,içerik botları falan ayarlayayım sonra gidip günde 1 saatimi ayırarak dünya para kazanayım olmuyor ne yazıkki.
2 3 ayrı firma da 2 3 sunucum var.Yabancı wordpress alt yapılı siteler açarak ve o sitelere tekme tokat backlink çalışması uygulayarak ekmek yerim yiyorum.Açık ve net Google Türkiye ofisi kendi ülkeleri konusunda çok ön yargılı adsense ekipleri bile kraldan fazla kralcı bu sebepten ülkemiz halkına yayın yapan bir tek o da hobi amaçlı bir sitem var.
Pm ile yardım ettiğim bir çok üye yahu hoca olur mu bu nasıl iş dedikleri sitelerden benim tekniklerimle ekmek yiyor bunun gururu yeter.
Şahsıma güvenip sitesinin adsense verilerini veren bir üye ile yabancı bir sitenin adsense verilerini karşılaşdırdım güleyim mi ağlayayım mı bilemedim
Söz konusu Google Türkiye ise haklısınız 10 değil 100 site lazım.
Not:Hiç bir yöntem satışı yada seo danışmanlığı yapmıyorum.
Not 2: Bir gün her hangi bir ulusal şirket güçlü bir alt yapı ile reklam işine girecek ve ben o zaman Google Türkiye ofisinin reklamlarını yayınlamanız için peşinizden koştuğunu göreceğim.Google adsense Türkiye bölümü gerçekten dilenciye sadaka niyetine verilmeyecek tıklama ücretlerini veriyor.2 tıklamaya 10 kuruş nedir ya şaka mı dilenciye versen döver.
Buyursun gelsin bir adsense yetkilisi o türkçe ben yabancı site açayım.Aynı hitle kazançları karşılaştıralım.
Hayatım boyunca Türkiyeli olmak dan gurur duymuşumdur ama keşke Google Türkiye de ofis açmasaydı ve Türk personel çalıştırmasaydı.Zaten eski konulara bakın Google Türkiye ofisi açılmadan önce ki kazançlar ile şimdi ki kazançlar arasında uçurum var.
Bugün r10.net sitesinde 1 k mobil hite 30 lira 40 lira ya reklam veren arkadaşlar +18 içerik yerine normal içerikli reklamlar yayınlatsa kimsenin aklına adsense gelmez.
Çok ciddi bir sekil de mobil reklam sektörüne girmeyi +18 olmayan temiz içerikle reklam yayınlatmayı düşünüyorum.Bütçe hazır lakin ar ge hazır değil.Allah hayırlısı ise nasip etsin.